Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit teszel, ha azt látod,...

Mit teszel, ha azt látod, hogy valaki nem hordja a maszkot?

Figyelt kérdés

Én biztosan örömmel fogadom a maszktalan emberrel találkozom. Tutira rámosolygok!

Mivel sosem hordom, ezután sem fogom. Volt szerintem mindenkinek cirka fél éve, hogy rájöjjön, hogy mi is történik valójában.

#diktatúra #kamu #Orbán a koronás király #Korona fas zság
2020. szept. 9. 21:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
33%

És mit mondtak már az elején???

Mikor kínában volt csak még a vírus már akkor mondták hogy a 65 év felettiekre és a betegekre veszélyes főleg.

Pont azért amit mondtál.

Az idős embereknek egy szokványos influenza is halálos tud lenni, meg egy tüdőbetegnek is. Ez se különb sokkal, csak ez számunkra ugymond új fajta vírus.

Lehet nem nagyon vagy benne a témában, de az ilyen világutazó "küldetések" megvannak?? Esetleg a rabszolgaság témája?? Mi volt azokkal akik egy új vírussal találkoztak?? Vagy legyőzte a szervezetük vagy belehaltak. Ha nem alakul ki ellene védettség akkor veszélyes lehet. Én alapból nem félek az ilyenektől, 3 éve még megfázva se voltam. Rendkívűl erős az immunrendszerem. Viszont van pl nagymamám, aszmás ismerősöm stb, na őket féltem. Nekik ugye rosszabb kimenetele is lehet. Hiába csak egy hétköznapi influenza tüneteit produkálja, de van akinél súlyosabb. Meg mivel folyamatosan mutálódik így nincs ellene immunitás se olyan egyszerűen.

Mint mondtam lehet a maszk se sokat használ, mert nem csak úgy fertőz, de ha ezt kérik nekem nem esik nehezemre a dolog. Az 50ezres bírság jobban megviselne, mint az hogy pl kétszer köhögök, mert mint mondtam nagyon erős az immunrendszerem.

2020. szept. 9. 22:20
 32/42 A kérdező kommentje:
#29 Bocs! De feltételezem hogy nem bee vagy? Mert ha az vagy, akkor kaptál valamennyi kis krumplit is?
2020. szept. 9. 22:21
 33/42 A kérdező kommentje:
Évente 26.000 ember hal meg. Azzal miért nem foglalkoznak?
2020. szept. 9. 22:22
 34/42 anonim ***** válasza:
64%

ennyi hülyét egyszerre.A maszk nem titeket véd, hanem a többieket tőletek ha netán betegek lesztek. Japánban (ahol más kiskortól hordanak alapból maszkot) kevesebb beteg van mint bárhol másutt, pedig háromszor annyian vannak a szigeten mint a kanadában. Csak azért nem viseltek maszkot mert az életben nem ti vagytok az uralkodók és Hűűű ebben most megmutatjátok ii az úr (amúgy rohadtul nem).

Ha az életben tehetetlen bábok vagytok akkor ebben a fontos dologban kiálltok a jogotokért(csak aztán mehettek a sürgősségire, ahol ismerősöm dolgozik és nap mint nap látja hogy szenvednek ettől az emberek) Az nem gond ha ti betegek lesztek, az a probléma ha olyat fertőztök meg aki nem akar beteg lenni, mert mondjuk egyedül tartja el a családot és egy sima megfázást sem engedhetne meg magának, nemhogy 2 hét karantént.

Akinek nagy a Mercédesze annak kicsi a f..a alapon, ti a maszk nélküliségre vagytok büszkék, hát gratula hozzá XD

2020. szept. 9. 22:47
 35/42 anonim ***** válasza:
46%
Pofán verem. Az ilyennek kár élni, de végül is öt úgy is el fogja mosni egy vírus hullám, mert a covid csak a bevezetö az igazi laborvírusok korszaka elött.
2020. szept. 10. 13:13
 36/42 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Kérdező! Attól, hogy Te nem hiszel benne, ez létezik, nekem most több ismerősöm is koronavírusos, enyhe tünetekkel szerencsére. Valószínűsíthetően a fiatal koruk és egészségük miatt vészelik át relatíve könnyen. Bárcsak Neked lenne igazad és nem létezne, de sajnos ez nagyon is létezik. A Bergamo környékén kialakult helyzet szintén nem volt kamu, sajnos tudom az unokatesóm férjétől, akit odakötnek szálak.

Az influenzánál rosszabbak a számok, ott 0,1%-ra teszik a halálozási arányt, a koronavírusnál 1%-ra, egyszerűen nem ismeri az emberek szervezete ezt az új vírust még eléggé ahhoz, hogy könnyen leküzdjék. Illetve, az influenzára van vakcina (40-60%-os hatékonyságú, nem tökéletes valóban, bár nálam működik mellékhatások nélkül), illetve egy több évtizedes tapasztalaton alapuló terápiás kezelés. A koronavírusnál nincsen - még. Lehet, hogy idővel belesimul ez a vírus is a többi közé és már nem jelent gondot, de még ott sajnos szerintem nem tartunk. Akkor nem kéne ennyi embert kórházba szállítani.

Légúti úton terjedő vírus, így ha köhögsz/tüsszögsz, szimplán csak lélegzel, szétterjesztheted úgy, hogy egyébként Te tünetmentes vagy. Ezért találták ki a maszkot, nem Magyarországon, hanem világszerte. Nem Téged véd, hanem a Többieket, ezért kell Mindenkinek hordania, úgy van értelme.

Mindenkinek alapbetegsége volt - ÉS? Attól még az elhunytak élhettek volna éveket, évtizedeket, boldogan, akár jó közérzetben, de már nem tudnak. A Covid nélkül még nem haltak meg volna meg, semmiképp se ilyen gyors lefolyással. Nem mindenki olyan végstádiumú rákos, aki heteken belül mindenképp elhunyt volna. Illetve, nem mindenki piás/cigis, valakinek genetikai vagy egyéb okokból kifolyólag nem fitt az immunrendszere. Hidd el, számos embernek van nem ismert alapbetegsége is - nem is tudnak (még) róla. Vagy, ha egy kevésbé súlyos alapbetegségű ember (pl. kezdődő cukorbetegség, vagy egy nem rosszindulatú és főleg nem halálos autoimmun betegség) fiatalon meghal - és voltak erre példák - akkor ő is az alapbetegségébe hal bele? A kezdődő cukorbetegségébe? Hát nagyon nem, hanem a covid-ba.

Az oltást én se tenném kötelezővé, aki be akarja adatni, az tegye meg. Én beadatom majd, mert kevésbé érzem azt kockázatosnak, mint elkapni a vírust. Az időseknél/krónikus betegeknél megfontolandó a kötelező oltás, így lehetne csökkenteni az egészségügy leterheltségét.

Az, hogy ebből sokan politikai tőkét kovácsolnak, pl. drágalátos kormányunk, vagy hogy a média szenzációt csinál mindenáron, az nem mentesít minket a felelősség alól. Pont az ő tehetetlenségük, össze-vissza kommunikációjuk, dilettáns hozzáállásuk miatt kell nekünk jobban figyelnünk.

2020. szept. 10. 14:37
 37/42 A kérdező kommentje:
Haha utolsó. Az életem árán se hiszem el, sőt a gyerekem életére megesküdök hogy ez egy kamu.
2020. szept. 10. 15:33
 38/42 anonim ***** válasza:
12%

Nincs gyereked.

Egy dagadt kispocsu, egesz nap gep elott doglodo, baratok nelkuli troll vagy.

2020. szept. 10. 15:36
 39/42 anonim ***** válasza:
46%
Kérdező! Igen, "nyilván" hazudik a régi szomszédom és annak a férje, az egyik mostani és régi kollégám, illetve annak a lakótársa is, akitől elkapta. Felhívta Őket Bill Gates vagy valami gyíkembercsoport, hogy mondják azt, hogy koronásak, ezért még tüneteket is képesek produkálni, sőt pozitív PCR tesztet is. Minden koronás hazudik, a lélegeztetőgépeken lévő magatehetetlenek is minden bizonnyal. Tényleg, az ostoba kormányunk kommunikációja csak tovább növeli a tagadók számát. A laposföldben/5G vírusterjesztő hatásában is hiszel? #36-os voltam.
2020. szept. 10. 18:59
 40/42 anonim ***** válasza:
Kérdező: hogy mit csinálok: Odamegyek és rászólok, vagy szólok a biztonsági őrnek. Valószínűleg veled is ezt csinálnám, ha fel mernél így szállni a tömegközlekedésre.
2020. szept. 10. 23:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!