Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit teszel, ha azt látod,...

Mit teszel, ha azt látod, hogy valaki nem hordja a maszkot?

Figyelt kérdés

Én biztosan örömmel fogadom a maszktalan emberrel találkozom. Tutira rámosolygok!

Mivel sosem hordom, ezután sem fogom. Volt szerintem mindenkinek cirka fél éve, hogy rájöjjön, hogy mi is történik valójában.

#diktatúra #kamu #Orbán a koronás király #Korona fas zság
2020. szept. 9. 21:28
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
75%
Semmit. Jellemzően én sem hordom, mert hülyeségnek tartom ezt az egész hisztit. Nagyon ostobának kell ahhoz lenni, hogy valaki még rettegni tudjon ettől a média cirkusztól.
2020. szept. 9. 21:51
 12/42 anonim ***** válasza:
44%

Az a kicseszett nagy birka, aki azt hiszi, hogy nincs, nem létezik stb. Mivel nem látod, ezért nem is létezik? Az adatokkal mi van? Azok is kamuk? Hány éves vagy amugy?

13/42 A kérdező kommentje:
Egészen elképesztő, hogy fiatalok százait fertőzte meg orbán politikája. Kezdődik az újabb generáció! Gratulálok!
 14/42 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy igazad van, én csak azt mondom, hogy nem a kisembert kell birkázni (még ha tegyük fel, az is), hanem inkább azokra neheztelni, akik ezt az egészet kitalálták. A maszk még a legkisebb gond. Csak odáig ne fajuljon a dolog, hogy kötelezővé teszik az oltást. (De nem akarok új szálat nyitni.)
2020. szept. 9. 21:54
 15/42 anonim ***** válasza:
66%
De, ha kamu, miért voltak betegek ismerőseim? Pozitív teszt is kamu, tudom, de ezekkel a tünetekkel, vannak, akik durván, nem csak úgy átment rajtuk tudtukon kívűl
2020. szept. 9. 21:56
 16/42 A kérdező kommentje:

Milyen adatokról beszélsz?

A jelenlegi maffia kormányról? Aki bármit eltud érni csalással?

Te szerinted melyik párt hiteles ma Mo-n??

Egyikse.

Példa: Gyurcsány - Öszödi beszéd. Végig hazudta az egész 4 évet amit be is ismert.

Na most! Ha a Gyurcsány hazudott 2009-ben, akkor Orbán olyan tisztességes lenne? Hagyjuk már, az egész Magyar politika egy trágya.

Egyetlen egy politikus hiteles, az pedig Jakab Péter.

2020. szept. 9. 21:57
 17/42 anonim ***** válasza:
Egy a kérdés, van korona vagy nincs? Azzal ha ide kiirogatunk ilyen hülye kérdéseket nem fogunk választ kapni rá, max felbasszuk az agyunkat. Döntse el mindenki maga, annak tudatában, hogy eddig mennyi hallott és fertőzött volt.
2020. szept. 9. 21:57
 18/42 anonim ***** válasza:
48%

Írtam olyat hogy félek tőle?? Vagy hogy emiatt hordom a maszkot??

Te láttál már emberi szívet?? Májat?? Vesét?? Vagy papucsállatkát?? Esetleg jártál már a Napon?? Te elhiszed hogy az forró és nem valami más??

Ez hogy én még nem láttam a koronavírust szóval nem létezik ez egy akkora hülyeség. Ha csak az létezne amit láttál eddig a 2 szemeddel akkor rengeteg mindenről nem tudnánk. Én pl még fehér vagy vörös vérsejtet se láttam, akkor nem létezik??

A koronavírus egyik fajtájáról már az 1970es években volt feljegyzés, már akkor is az Orbán propaganda része volt?? Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket. Meg nem Orbán kezdte felfújni ezt a dolgot, ez világ szinten így ment, mi csak beálltunk a sorba.

Lehet nem komolyabb mint egy erősebb megfázás, de most komolyan meghalsz ha felrakod a maszkot amikor kell, ha magadért vagy másokért nem is akkor azért legalább hogy ne kapj egy 5-500ezres bírságot.

De azt amúgy mégse erősítetted meg, hogy pl a szakácsnak se kell kezet mosni wc-zés után. Vagy hogy tényleg tartsák meg a higéniai előírásokat az ilyen helyeken, hiszen nekik is nehezükre esik. Vagy hogy esetleg egy orvos is sterilen kezdjen műteni...

Akkor szerinted van olyan ami hülyeség meg van olyan ami kötelező?? Nem akarsz tudósnak menni, hogy megmond mindenkinek a tutit, hogy mi az ami jó és mi az ami baromság?? Nagy elme lehetsz, menne ez neked.

2020. szept. 9. 21:59
 19/42 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, végre egy hullámhosszon vagyunk, én is mindig Jakab Pétert hozom fel példaként, és igazad van ebben, hogy milyen a magyar kormány. Bár én nem azt hoztam fel a koronával kapcsolatban, hanem a tudosók és egyéb teljes mértékben hiteles adatok forrásait. Amugy ezalatt a másfél hét alatt 6 gyereket küldtek haza koronával.
2020. szept. 9. 22:01
 20/42 A kérdező kommentje:

Hamisításról hallottál?

Pénz beszél kutya ugat.

Milyen érdekes most hogy nem szól a médiába a Soros Gyuri, a Migráns stb. Hova lettek? Elpárologtak a migránsok? Helyette van korona. Miaz, most nem jönnek a migránsok? Hol van soros gyurka aki 90 éves és orbán szerint veszélyes? Tényleg nem néztek a dolgok mőgé?

Ha létezne, akkor arról menne a tévé hogy ,,A migránsok potenciális veszély, mert behurcolhatják a koronát" erről mért nem megy a téma? Ők nem lehetnek azok?

2020. szept. 9. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!