Mennyire tesz jót, ha úgy olvasok könyvet, hogy nem is értem, nincs is kedvem olvasni és nem is figyelek annyira oda?
Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 05:09
2/15 A kérdező kommentje:
Kötelező olvasmány
2020. aug. 28. 05:38
3/15 anonim válasza:
Vannak rövidített változatok. A filmet nem ajánlom, mert esetenként a könyvhöz képest eltérések lehetnek. Amúgy szeretsz olvasni? Lehet, hogy csak azért utálod, mert kötelező. Én elolvastam mindet, és nem bántam meg :) Na jó, kettő volt, amivel kutyául megszenvedtem, és az egyiket az életben nem akarom többet látni, de a többi nem volt vészes. Melyik könyv az, ha meg szabad kérdezni?
Egyébként nem oszt nem szoroz, hogy szereted-e olvasni. A kérdés az, hogy elolvasod-e, mert ha nem, annak lehetnek következményei amik érdemjegy formájában jelennek meg.
5/15 anonim válasza:
Annyi hogy megtanulod: az életben nem arról szólnak a dolgok hogy éppen van-e kedved valamihez...
6/15 anonim válasza:
Ártani nem fog, csak időpazarlás.
7/15 anonim válasza:
a kulcs a FIGYELEMBEN van - figyelj oda-> érteni fogod, és valószínű tetszeni is fog. A figyelem fontos dolog az életben.
8/15 anonim válasza:
Próbáld meg félhangosan vagy hangosan FELOLVASNI, úgy sokkal jobban oda tudsz figyelni a történetre.
9/15 anonim válasza:
Ha nem figyelsz oda akkor teljesen felesleges és időpazarlás. Még az is lehet hogy újra el kell majd olvasnod ha lesz belőle valami dolgozat vagy olvasónapló.
10/15 anonim válasza:
Kitalálom: most önigazolást vársz, hogy "káros" ha elvégzed a leckét, mikor nincs kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!