Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb.2 éve kezdődött, hogy...

Kb.2 éve kezdődött, hogy vakarom a fejem (hajam). Általában akkor csinálom, ha valamire figyelek pl. : gépezek, olvasok stb. Észre se szoktam venni. Már sebes sok helyen, de azt is mindig lekaparom. Mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés
Van amikor ráveszem magam és nagyon odafigyelek mit csinálok, akkor sikerül kb fél-1 napig hozzá sem nyúlni. Volt, hogy már majdnem begyógyúltak a sebek, és addig kapartam amíg újra le nem jött mind. Valamit nagyon kéne tennem ellene! :/

#sebesfej
2013. jún. 13. 23:42
 1/3 A kérdező kommentje:
És van olyan is, ami hasonlít a pattanásra.. megnyomom érzem h pattan egyet és kevés gennyes váladék jön ki, mintha pattanás lenne. Erre nem tudott mondani semmit a bőrdoki, szerinte befülled és az miatt.
2013. jún. 13. 23:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Vegyél stresszlabdát, és szokj át arra. Ha az a kezedben van, azt fogod nyomogatni, és nem tudod majd a fejed vakarni.

[link]

2013. jún. 13. 23:59
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Nagyon örülnék ha válaszolnál..

Szóval ugyanez a bajom.. Én is jó ideje kaparom a fejem és mindig csupa seb.. Van hogy észre se veszem hogy elmarom.. Te letudtál róla szokni? Tudnál segíteni hogy mit csináljak, hogy ne kaparjam folyton?

2018. szept. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!