Érdes a tenyerem. Van kiút?
"Bármennyire körültekintően igyekszünk is megakadályozni, hogy a bőrünk kiszáradjon, kirepedezzen vagy érdes legyen, egyesek egyszerűen hajlamosabbak rá, mint mások. Amikor pedig ez bekövetkezik, hatékony kezelésre van szükség.
A Bepanthen krém megadja a kívánt enyhülést. Hatóanyaga, a B5-provitamin elősegíti a természetes gyógyulási folyamatot azáltal, hogy serkenti a bőrsejtek regenerációját, és támogatja a bőr működését. Ezen kívül a krém védi a bőr felszínét, gátolva a vízvesztést és a további kiszáradást.
A Bepanthen krémet tiszta kézzel vigyük fel naponta többször, vagy amilyen gyakran szükséges.
A Bepanthen krém vény nélkül kapható gyógyszer dexpanthenol hatóanyaggal."
Lehet nevetni, de nekem van egy pamut kesztyűm, és kb hetente egyszer -amikor kedvem és időm van rá- majonézzel bekenem, óvatosan ráveszem a kesztyűt, és várok amíg türelmem engedi.
Amikor földet túrtam, vagy ilyesmi, akkor este egyből.
Nekem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!