Alkoholtól hirtelen rosszul lét?
Mindigis eljártam néha inni barátokkal, sosem volt gondom az ivással, átlagos volt a tolerancia szintem is.
Viszont az utóbbi két alkalomnál alig ittam valamennyit (egyik esetnél 3 sört, másik esetnél 2 deci bort ittam) és ennek ellenére meg kellett hánytatnom magam annyira hányingerem volt és rosszul lettem. Ez mitől van?
Ha nem szedsz gyógyszert, és ennyitől rosszul vagy tuti van valami egészségügyi bajod, pl magas cukor/vérnyomás stb...
Nem vagyok nagy alkoholista évente ha 2-3x iszok, de minimum kell 1 liter bor meg min 1 óra hogy érezzem hogy ittam valamit, ráadásnak gyerekként se volt bajom 1-2 deci bortól!
*tuti van valami egészségügyi bajod
Tuti, hogy nincs semmi baja.
"Tuti, hogy nincs semmi baja."
Tuti hogy van! Ennyitől egy egészséges felnőtt nem lesz rosszul!
5 De igen:D Csak mivel igy nyilvánultál meg nem árulom el, honnan tudom.
Semmi baja a kérdezőnek. Csak alkoholt nem fog inni ezek után. De hogy ez miért van, az titok:)
6-nem izgat mit hiszel hogy tudsz, olyan hogy egy egészséges
felnőtt szervezet ilyen kis mennyiségnél rosszul reagáljon az alkoholra nincs, még ha terhes nőről is van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!