Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholtól lehet 2 napos...

Alkoholtól lehet 2 napos hasmenés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2.napja megy a hasam...sajns nagyon rosszul esett tegnap előtt este az alkohol és arra ébredtem,hogy erős gyomorfájásom volt...ls hasmenés mint víz ...már javul de még mindig elég hig székletem..egy nap 3-4x megyek wcre és még nem igazi gyomrom de már nem fáj csak olyan nem tudom furcsa...lehetséges még mindig alkohol miatt? 2nap után már ki kellett mennie szervezetemből nem? 2 sört ittam és 3 kis vodkát...tegnap előtt. köszi válaszokat

2019. okt. 10. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sőt hányás is. Meg minden más. Ne vedelj többé, ilyen egyszerű.
2019. okt. 10. 09:50
 2/6 szamo77db ***** válasza:
56%
Nekem nem volt ilyen problémám, mert egy kortyot sem ittam életemben.
2019. okt. 10. 13:38
 3/6 BrettShaw ***** válasza:
100%
Attól, hogy elvonult a hurrikán, még beeshet utána a megrongált tetőn az eső. Az alkohol kiürült a szervezetedből, de az emésztőcsatornádban okozott kár még nem regenerálódott teljesen. Amit ittál, nem tűnik egy gyilkos mennyiségnek, de mindenkinek máshogy reagál a szervezete.
2019. okt. 10. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
gondolom,kell pár nap,hogy helyre jöjjön :(
2019. okt. 10. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Tisztítja a szervezet a mérget.
2019. okt. 10. 21:52
 6/6 A kérdező kommentje:
igen csak olyan kellemetlen :(
2019. okt. 10. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!