Mi az oka, hogy egy kevés alkoholtól is szinte vörös az arcom?
Nem tudtam melyik témakörbe illik ez, úgyhogy bocsi ha rossz helyre tettem. Nem vagyok egy nagy alkoholivó, ha iszok is akkor is max egy kèt pohárral. Néhány hónapja kezdődött az, hogy ha megiszok egy kis pohár pálinkát vagy egy pohár pezsgőt, pár perc múlva egyből elkezd pirosodni az arcom, melegem lesz. Nem is iszok erős italokat,mégis ez van. Már szégyellem nagyon, hogy az asztalnál mindig én ülök vörös fejjel. Lehet ez így viccesen hangzik, és tudom szerencsétlen vagyok de szerintetek mi az oka? Tudom nem kötelező alkoholt inni. Van más is így? Lehet magyarázat az, hogy ritkán iszok ilyeneket, de korábban sem ittam gyakrabban, mégsem látszott rajtam.
25N
Nem kizárt, hogy allergiás vagy az alkoholra(hisztamin érzékenység), esetleg rosacea lehetséges még. (az erek kitágulása mellett gondolom ezt)
Ismerem a szitut, pont ugyanígy vagyok én is, és nagyon gáz.
Ugye milyen kellemetlen ez? :(
Én már kerülök minden ilyen szituációt ha lehet, de a héten is vendégségben voltam, megkínáltak egy pohárral, nem akartam visszautasítani pedig tudtam hogy megint ez lesz. Éreztem, hogy ég az arcom miután megittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!