Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy idiota vasarlo hypot vett...

Egy idiota vasarlo hypot vett a boltban es sorban utana en kovetkeztem,veigment a hypo utan a szalagon az elelmiszer amir vettem...es valami volt azzal a hypoval mert maszatos volt utana a szalag es en arr voltam kenytelen ratenni az elelmiszereket?

Figyelt kérdés
Kislanyomnak magamnak ocsemnek anyukamnak vasaroltam be es erre az elelmiszereket a hypo ragacsis szalagra kellett helyeznem(koztuk felvagott joghurt)lehet problema belole nekunk?tiszta ideg voltam legszivesebben szetroppantottam volna a not..
2020. aug. 4. 21:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Anyukam kinevetett hogy mar mar betegesen hiponhonder vagyok es adott a kislanyomnak is enni
2020. aug. 4. 22:02
 12/15 Furujika ***** válasza:
100%

A szeletelt sonka nem sima papirba van csomagolva, akkor ataztatna a papirt a zsirja/leve. A papiron van egy extra reteg folia, ami meggatolja a hypot be, zsirt kifele. Szerintem ez a minimalis hypo ellen is vedett, remelhetoleg.

Ha bizalmatlan vagy, szabadulj meg a sonkatol.

2020. aug. 4. 22:04
 13/15 A kérdező kommentje:
Oo hat ha meg erne is minimalis hypo az probemat okozna?mert a sonkak papirja kicsit mindig atazik ugye a folia beles ellenere is
2020. aug. 4. 22:10
 14/15 A kérdező kommentje:
A menzan hypoval mosogatnak ..egy ez ketto a hypo akkor para ha iszol belole nrm rgy ilyen banalisnak tuno szituban
2020. aug. 4. 22:14
 15/15 A kérdező kommentje:

De am most esik le hogy annyira megijedtem a hypotol hogy ugye eloszor nem neztem oda es reflexbol raktam volna a vasarolt cuccokat ra a szalagra de mikor a hypot eszrevettem inkabb figtam mindent a kezemben (kiveve a wc papirt)es a szalag vegen helyeztem csak oda hogy le tudja huzni a kis elado csaj.

Viszont ugye itt is volt valami folt mert a hypot meg elotte huzta le szoval adtam a szrnak a, pofont kb...

2020. aug. 4. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!