Egy idiota vasarlo hypot vett a boltban es sorban utana en kovetkeztem,veigment a hypo utan a szalagon az elelmiszer amir vettem...es valami volt azzal a hypoval mert maszatos volt utana a szalag es en arr voltam kenytelen ratenni az elelmiszereket?
Figyelt kérdés
Kislanyomnak magamnak ocsemnek anyukamnak vasaroltam be es erre az elelmiszereket a hypo ragacsis szalagra kellett helyeznem(koztuk felvagott joghurt)lehet problema belole nekunk?tiszta ideg voltam legszivesebben szetroppantottam volna a not..2020. aug. 4. 21:04
1/15 anonim válasza:
Túlliheged. Semmi bajotok nem lesz azon felül, ami eddig volt.
2/15 anonim válasza:
Ja, a vásárló nő a hibás ha gagyi árut árulna, vagy a pénztáros szarik bele, hogy hypo-s a szalag, vagy az utána lévő idióta vásárló a tócsába pakolja az élelmiszerét!
3/15 anonim válasza:
Miért a másikat kell leidiótázni, mert hypot vett? Egyetértek, hogy túlliheged. Miért nem mentél át másik kasszához, ha ennyire zavart?
Inkább szedjél hangyát, attól megnyugszol. Aztán számold is meg
4/15 A kérdező kommentje:
Nem volt tocsa ,csak egyszeruen a kur va szalagon volt valami fenyes maszat es ugyanez volt rajta a hypos dobozon is.
2020. aug. 4. 21:21
5/15 A kérdező kommentje:
Nem volt masik kassza...
2020. aug. 4. 21:21
6/15 Furujika válasza:
Ha idegesnek erzed magad, dobd ki az osszes csupasz dolgot (gyumolcs, zoldseg). Szalami es joghurt, ami csomagolasban volt, annak biztos nem lett baja.
7/15 A kérdező kommentje:
Jajj csupasz nem is volt egy tabla csoki volt ,ket tejszelet,ket joghurt,felvagott(szeletelt papircsomagolasban) es ec papir
2020. aug. 4. 21:28
8/15 anonim válasza:
Akkor most min kattogsz??? Miért akartad "széttépni" a nőt???
9/15 Furujika válasza:
Azoknak nem lesz semmi bajuk. A hypo fertotlenito szer, nem kifejezett mereganyag. Nem lesz gond abbol, hogy az arucikkek csomagolasa hypos lett esetleg.
10/15 A kérdező kommentje:
Jo mondjuk a papircsomagolasban a sonkasok atazhatott akkor ha az hypos lett es eszunk belole?vagy mar kezdek bekattani
2020. aug. 4. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!