Az agyat hogyan kell frissen tartani? Alzheimert, időskori elbutulást megelőzni?
Én ezekről hallottam:
Zsonglőrködés
Keresztrejtvény
Számolás, matek
Nyelvek tanulása (vagy más tanulás)
Logikai feladatok
Írtok még légyszi?
Köszi! Most biztos hülyeség lesz, ne nevessetek ki, de van valami "szer", ami hasznos? Például omega 3-6-9? Felpontoztalak titeket, mert ezek tényleg jó tippek. Akár egy gondolkodós társas is lehet jó?
Vagy fejre is állhatok, mert genetika az egész?
Igen, számít. Egyre több kutatás ezt támasztja alá.
De ne aggódj, mire te odakerülsz, már nagyon jó gyógyszerek lesznek, minimum megállítják a folyamatot. Egy közeli hozzátartozóm ebben kutatott, és biztos benne.
#6 De hát nem is tudod, hogy hány éves vagyok. :D (nem kötekedés, csak észrevétel) Amúgy 20 vagyok. :) A hozzátartozódnak van valami hivatalos kutatása, amit elolvashatok? Érdekel a téma. Főleg, mert félek tőle, és amitől félek, az érdekel.
#7 Most leszek 21, még nincs ilyen gond.(nem is lesz, remélem) Köszi a tippet! :)
Van már rá orrom, ki hány éves lehet. :)
Nem ismerem a konkrét munkáit, de az utóbbi évtizedekben ebben dolgozott. Már visszavonult egyébként. Gyógyszereket kutatott, amelyeket kifejezetten Alzheimer ellen fejlesztenek.
Az időskori elbutulás óriási probléma egyébként világszerte, ezért nem sajnálják rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!