Ugye nem szívrohamom lesz?
Figyelt kérdés
Egy kicsit megíjedtem,mert 2 napja enyhe égő érzést érzek a mellkasomban balra,meg a bal karomban,jobban a karomban érzem,nem végig csak felül.Sokszor gyengének,fáradtnak érzem magam.Most olvastam,h nőknél sokszor nem fájdalom van szívrohamkor hanem égő érzés.Sajna elég parás vagyok így megíjedtem.Szerintetek van okom félni? 27 éves vagyok2020. jún. 12. 18:41
21/21 A kérdező kommentje:
A továbbküldést arra értettem,hogy valami szakember aki ilyen szorongásos betegekkel foglalkozik pl pszichológus.Valerianat,citromfűkapszulát szoktam szedni.Talán kicsit segít.Tornázni szoktam itthon sz tényleg segít észre vettem,meg a séta,barátok.Mindig nincs ezekre lehetőség.Sajnos nem végpeges segítség egyik sem.
2020. jún. 13. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!