Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ugye nem szívrohamom lesz?

Ugye nem szívrohamom lesz?

Figyelt kérdés
Egy kicsit megíjedtem,mert 2 napja enyhe égő érzést érzek a mellkasomban balra,meg a bal karomban,jobban a karomban érzem,nem végig csak felül.Sokszor gyengének,fáradtnak érzem magam.Most olvastam,h nőknél sokszor nem fájdalom van szívrohamkor hanem égő érzés.Sajna elég parás vagyok így megíjedtem.Szerintetek van okom félni? 27 éves vagyok

2020. jún. 12. 18:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem ég most a gyomrom.De attól nem éghet a bal karom.
2020. jún. 12. 21:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked inkább pánikbetegséged van, illetve pszichoszomatikus problémáid vannak. A bal karod attól is éghet, hogy mosó- vagy öblítőszert váltottál. Vagy valami új blúzt vettél fel.
2020. jún. 12. 21:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele,hogy valami nincs rendben nálam,orvosnak is mondtam ezeket a problémákat,írt fel frontint és ennyi,de én nem akarok ilyen gyógyszereket szedni.Pszichológus nincs ahol élek,pedig inkább járnék hozzá,csak ne legyek ilyen.Nagyon rossz,nem tudom mit csináljak,nem akarok meg bolondulni.
2020. jún. 12. 21:52
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

Ez a probléma a legtöbb phszihés beteggel, hogy panaszkodik,hogy rosszul van de a felirt gyógyszereket meg nem akarja beszedni

A phszihológus nem fog tudni segiteni ha fizikális tüneteid vannak, nagyon ritka aki meggyógyul magától

A legtöbb esetben muszáj valamilyen dózisban valamilyen gyógyszert szedni,akinek fizikális panaszai vannak hogy megszűnjenek a panaszok,tehát javaslom,hogy szedd a Frontint és annyit amennyit az orvos felirt

Az,hogy ég és fáj a mellkasod okozhatja reflux is

Ha megint elkezd égni akkor irass fel és vegyél be egy 20mg-os Pantoprazolt

Az majd elmúlasztja ha gyomorsav problémáról van szó.Ha a Pantoprazol nem segit és továbbra is mellkasi fájdalmaid vannak akkor phszihés alapú problémáról van szó

Például a stressztől is összeszorulhat a gyomor ami fellöki a gyomorsavat a nyelőcsőbe és az aztán egy fájdalmas dolog amikor a nyelőcsövedet elkezdni marni meg csavarni a sav

2020. jún. 13. 03:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Az meg,hogy ég a karod valami miatt

lehet, hogy ki van száradva a bőröd

lehet,hogy allergiás vagy a mosószerre vagy öblitőre

lehet,hogy allergiás vagy az alkoholos dezodorra vagy a tusfürdőre amit használsz

lehet,hogy allergiás vagy valami ételre vagy italra amit eszel vagy iszol

lehet,hogy allergiás vagy mondjuk a műszálra a ruháidban

Figyeld meg hogy milyen időpontokban ég a karod és gondolkozz mit csináltál előtte aznap

El kellene menned egy allergia tesztre

Testápolót kipróbálni és lecserélni minden öblitőt - mosószert - dezodort - tusfürdőt - ruházati felsőket

2020. jún. 13. 03:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se szedd be a frontint.... Én is voltam hipohonder és pánikbeteg... szülés közben meghalt a babánk és majdnem én is ott maradtam... Az írás sokat segít... Nem egyik pillanatról a másikra fogsz meggyógyulni de a rosszulléteidet is megtanulod kezelni... Egyedül laksz? Vannak barátaid?
2020. jún. 13. 07:32
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem egyedül a férjemmel és van 2 gyerekünk is.
2020. jún. 13. 08:25
 18/21 A kérdező kommentje:
A másik meg,hogy azért nem akarok frontin és társait szedni,mert utána meg majd nem tudok lejönni róla és nem szeretnék egész életemben frontinon élni.Én még fiatal vagyok ahhoz,hogy ilyen mérgeken éljek.Az orvos meg azon kívül,hogy csinált egy EKG-t semmi mást nem csinált,eszébe sem jutott,h továbbküldjön.
2020. jún. 13. 08:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért küldött volna tovább? Az ekg n látszik minden... Bőven valószínű hogy pszichés és valóban nem a gyógyszer oldja meg... Mostanában ez a vírusos mizéria mindenkibe keltett halálfélelmet és pánikot... Próbálj meg sportolni... Sétálni esténként a gyerekekkel... Írj írd ki magadból a gondolatokat... Többet ér mint a gyógyi
2020. jún. 13. 11:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha nem akarsz gyógyszert szedni legalább Valeriana-t próbáld meg az gyógynövény nem károsit
2020. jún. 13. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!