Ugye nem szívrohamom lesz?
Figyelt kérdés
Egy kicsit megíjedtem,mert 2 napja enyhe égő érzést érzek a mellkasomban balra,meg a bal karomban,jobban a karomban érzem,nem végig csak felül.Sokszor gyengének,fáradtnak érzem magam.Most olvastam,h nőknél sokszor nem fájdalom van szívrohamkor hanem égő érzés.Sajna elég parás vagyok így megíjedtem.Szerintetek van okom félni? 27 éves vagyok2020. jún. 12. 18:41
1/21 anonim válasza:
A szívroham nem szokta így előrejelezni magát. A korod miatt amúgy sem valószínű. Milyen a vérnyomásod, testsúlyod? Ha nem csak beképzeled az érzést, és nem múlik el, azért keresd fel a háziorvosod.
2/21 A kérdező kommentje:
Hát napközben 120 körüli estefel van h megemelkedik 130 körülre.66 kiló vagyok 165cm
2020. jún. 12. 18:47
4/21 anonim válasza:
Jó a vérnyomásod,de menj el egy EKG-ra meg egy rutin laborra
Ilyen fiatalon valóban ahogy az 1-es irta, nagyon ritka a szivbetegség
Ha szivrohamod lenne az olyan lenne mintha egy kamion nyomná a mellkasod fájdalmasan meg zsibbadna a karod és szakadna rólad a viz
5/21 A kérdező kommentje:
Van hogy ég a gyomrom,de most egyáltalán nem tapasztalom.Úgy utálom,am az is lehet,h beképzelem magamnak a dolgokat.Állandóan attol rettegek,h meghalok.Figyelgetem magam,hol fáj,mi fáj stb.Sokszor van félelem érzetem is,olyankor aludni sem tudok.Sok helyzettől félek,ideges leszek,szorongok.Ezek azóta vannak amióta anyukám meghalt (október)Előtte is voltak ilyesmi gondjaim,de pl nem.figyelgettem magam ennyire és nem volt ez a szorongásos érzésem.
2020. jún. 12. 19:03
6/21 anonim válasza:
Ne koncentrálj magadra ennyire mert a szorongás nem egészséges.Próbáld meg a gondolataidat elterelni valamivel hobbival,sporttal vagy ha vannak barátaid lógj velük csináljatok programokat
7/21 anonim válasza:
Akkor meg is van a valasz. A szorongas alaptunetei koze tartoznaj amiket leirtal. Nyilvan minel tobbet foglalkozol vele annal rosszabb. Tereld el a figyelmedet!
8/21 anonim válasza:
Nőknél hányinger és hányással is jár az infarktus... Nyugi ha infarktusod lesz azt megérzed és ösztönösen a kórházba mész nem ide írsz...
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,kicsit megnyugodtam,bár még mindig érzem az égő érzést.
2020. jún. 12. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!