16 évesen lehet szívrohamom?
Ezeket azóta észlelem mióta bővebben olvastam róla.
Légszomjam szokott lenni(inkább akkor, ha a számon akarok levegőt venni), mellkasi fàjdalmam(változó helyeken, éles szúró, 2-3 perc a leghosszabb idő ameddig tart) is szokott lenni meg erős szívdobogás érzésem is.
Nagyom ráparáztam az elmúlt 1 hónapban, hogy szívrohamba fogok meghalni.
Én is pánikrohamra tippelnék. A szívrohamnál a végtagok is zsibbadnak, furcsán bizsereg hol itt, hol ott valami.
Javaslom, próbáld ki a CBD olajat. Ez egy kannabisz-kivonat, de mielőtt valaki nekiállna sipákolni, hogy úristen kábítószer, a CBD nem az. Teljesen legális, nincs pszichoaktív hatása, lehet rendelni netről is, de ha Pesten bemész a Mammutba, ott is vehetsz. Napi 2-3 csepp pár hét alatt rendbeteszi a kis lelkedet, nem fogsz úgy szorongani, nem fogsz feleslegesen aggódni. Ezen túl is van egy halom kiváló élettani hatása, gyulladáscsökkentéstől alvászavar helyretételén át csomó dologra jó, ennek olvass utána.
Itt egy kis háttéranyag:
Igen ez inkább pánikroham... Ha szívroham lenne, a 2.-3. körül már belehaltál volna...
Egyébként lehet csak elenyésző a valószínűsége
Ráadásul "nem kötelező" bármilyen tünet is egy szívrohamnál, sem a légszomj, sem a kar- vagy vállfájdalom, semmi. Sokan kihordják lábon, és csak egy későbbi vizsgálat során derül ki, hogy infarktusuk volt régebben.
Én egyébként simán hipochondriára tippelnék, mivel írta a kérdező, hogy azóta vannak a tünetek, mióta olvasott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!