Hogyan vegyem rá a fiúm, hogy mossa a fogát?
Figyelt kérdés
nem akarom megbántani, de már tényleg zavar hogy büzlik a szája..a csaladja elhanyagolja, nem foglalkozik vele senki és ezért se ad sokat magára..elhanyagolja magát..szeretem, meg amúgy nem zavar rajta/benne semmi, csak ez az egy dolog. nem akarom megsérteni, tudnátok tanácsokat, hogyan mondjam meg neki szépen hogy mosson fogat?2010. júl. 29. 21:34
1/4 anonim válasza:
amikor nálatok alszik vagy te alszol nála fogjátokl fel játékosan és menjetek el úgy fogat mosni, versenyezzetek v vmi.. de am sztem ha értelmes és komolyan veszitek egymást meg tudod neki monndani h jobban figyeljen a higéniára..
2/4 anonim 

válasza:

Egyszerűen mondd meg neki, hogy az egészsége érdekében ez fontos. Nem fog rajta megsértődni, de idő kell, amíg napi rutinná válik.
3/4 anonim válasza:
szerntem is ugy csináld hogy ha te nála vagy ő nálad alszik kérdezd meg: jösz fogat mosi? vagy fürdeni együtt utána egyértelmű a fogmosás, a lényeg hogy veeled csinálja .... aztán lehet magától is fogja csinálni
4/4 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, hogy mondom neki, hogy gyerünk együtt fogat mosni..de gondoltam, hátha van még néhány ötlet, ha az nem válik be xD szeret. csak még nem vagyunk egy szinten, föleg hogy a fiúk késöbb érnek, és elhanyagolják egymást. amúgy naponta 2x zuhanyozik, tisztálkodik. csak a fogmosással van neki gondja,valahogy xD
2010. júl. 29. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!