Összejönnétek egy súlyosan elhízott,72 kg-os lányal? Szerintetek ez már nagyon kövér? 26 vagyok még nem volt senkim és félek nem is lesz főképp a súlyproblémám miatt.
"Mellbőséget mell alatt mérted vagy bimbónál/teljes kerületet?"
Mellbimbónál mértem,80 E,F, körüli melltartót hordok szoval nem mell alatt.
Ha 88 cm a derekad, akkor mell alatt legalább 91-92 centinek kéne lennie, mégis hogy tuszkolsz magadra egy 80-as melltartót, ha még a 90-esnek is szorítania kellene?
Nekem ezek az adatok még mindig nagyon sántítanak.
Az én mellméretembe sajnos nehéz találni melltartot örülök ,hogy egyáltalán F kosarasba 80 ast is sikerült találnom.
Igazad van abba ,hogy 85 körül kényelmes ,de nehezen találtam F kosaraszt már a 80 nak is örültem volt még 95- ös ,de az meg nagy volt rám.
85 - nél sose kellet nekem nagyobb az teljesen jó, 95 nagyon nagy probáltam már ,de végül anyunak adtam mert nem tartod rendesen mert nagy volt.
Pedig az a szám konkrétan a melled alatti rész centiméterben mérve körben. :D ha neked az 90 centi, akkor 90-es melltartó kéne.
Pont, hogy nagy körméret-nagy kosaras melltartókat könnyebb találni, mint mondjuk kisebb körméret-nagy kosár vagy nagyobb körméret-kis kosár melltartókat.
Tudom ez már nagyon off topic, bocsi, de szerintem érdemes lenne pl. 80E helyett egy 85D vagy 90D-s melltartót felpróbálnod. Hiába kisebb a kosárméret egy betűvel, de összességében egy 90D-s melltartó nagyobb kinézetre is, mint egy 80E-s. (Amúgy nagyon gyakori sajnos, hogy rossz méretű melltartót hordjon valaki, pedig százszor kényelmesebb lenne)
85 D az nekem nagyon kicsi kosárban 85 ben is kell legalább az E kosár ahogy 80 ban minimum az F kosár.
Igazad van a 85 pont jó hátban esteleg még a 90 is,de a 95-ös az már nagyon nagy.
Ahoz ,hogy a D méret jó legyen legalább 95-ös melltartót kellene vennem hátban ,de az oriási.
90 mértben lenne max jó a D de inkább E 85 ben E/F és 80 ban F/G igazábol ezekből mindegyik jó a 80- as tenyleg egy kicsit szűk,de nem vészes.
Jobban szeretem a nagyobb kosarasokat mert az kényelmesebb,nem mutat semmit.
Ha tudnád milyen ritkán találok a méretembe.
De cuki vagy💜💜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!