Lányok! Ti összejönnétek egy olyan fiúval aki kissé kövér, Ennek ellenére kedves, aranyos és tudja hogyan kell hódolni egy lánynak?
Sose külső alapján ítélj.
Mindig a saját boldogságod a fontos...ne törődj mások véleményével.
Ha pedig törődsz akkor nagyon hosszú és boldogtalan életed lesz.
Az én párom 110 kg fölött van és semmi bajom vele!! :) Nekem a nádszál hapsik nem igazi ffiak.Egy erősebb szél elfújja őket :D
Kegyen önbizalmad,aki mellèd van rendelve az úgy fog szeretni ahogy vagy!! ;)
Nézd... mindenki meg tudja mondani egy férfiról/nőről, hogy NEKI tetszik-e, és vonzódik-e hozzá. Ha igen, akkor tökéletes, hajrá. A barátaid enm ítélkeznek feletted, kivéve, ha meglehetősen bunkók... akkor viszont átgondolnám ezeket a baráti kapcsolatokat. Sok barátnőm van olyan férfivel, akivel én nem feküdnék le. De nem is nekem kell. Ők meg lehet, hogy az enyémmel nem. Egy pillanatig sem osztályozgattuk a másikét, csak örültünk, hogy van neki. :)
A probléma ott kezdődik, ha lekezelő, soviniszta, vagy egyéb jó tulajdonságokkal bír, tehát a belsőnél.
Példának okáért: nekem volt egy pasim, aki minimum két méter magas volt, izmos, és modell, vagyis gyönyörű arca volt. Szerintem, ilyen félistent még senki nem mutatott be a társaságban... Viszont, olyan rosszul bánt velem, hogy a haverok meg akarták lincselni. :D
Ha 'kicsit kövér' lett volna, de jó fej, szerették volna.
SZIA! Figyi, én is szerintem nagyon dagadt vagyok lány létemre de szeretnék a fiúk mert aranyos vagyok velük! Először én is azt hittem hogy: ezek a fiúk hülyék hogy ott van a sok szép lány de mégis engem választanak! De aztán idővel rájöttem hogy a lehet hogy úgy tűnik hogy a fiúk először külsőleg válogatnak, de ha a csaj marha jól néz ki de egy elkényeztetett csitri akkor tovább mennek a "nem olyan szép" lányokra! És ugyan ez van a lányokkal is! Először elutasítanának téged de a végén rá fognak jönni hogy jobban megéri egy kicsit ducibb fiúval de elképesztően arányossal lenni mint egy tök kigyúrt de egy (már bocsánat a szóért) köcsöggel! Szóval szerintem ne aggódj! Ha a lányoknak van eszük (márpedig van) akkor téged fognak választani!
UI: A lányok szeretik ha mondjuk kinyitod az ajtót nekik vagy ilyesmik! Ezzel szerezhetsz egy jó pontot náluk!
Sok sikert!!! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!