A fürdőkristályok illetve a fürdősók érnek valamit?
Próbáltam már többféle fürdőkristályt-fürdősót, de úgy érzem szerintem nem ér semmit, És ez ügyben fordulnák hozzátok, hogy esetleg van, akinek bevált e pozitivitásként.
Vettem ízület és izomlazító-derék, és hát fájásokra, meg sima Citromfű nyugtatásút-légút tisztítót, meg efféléket, persze tudom jól, hogy nem ezek fognak meggyógyítani engem nyilván, testileg és mentálisan, csak ha van pár% gyógyítása már az is jó lenne.
Itt most gondolok a minőségebbi fürdősó és fürdőkristályokra pl. (kneipp)
Nem a pár 100 ft.osra gondolok, mer, azok tudom, hogy pénz kidobás, még arra se jó, hogy legalább érezhető lenne maga az illata, vagy legalább egy kis víz színezése vagy bármi.
Nem fogsz tőle egy csapásra meggyógyulni, de rendszeresen használva hosszú távon lehet pozitív hatásuk.
100% tisztaságú illóolajból pár csepp fürdővízbe csepegtetése egyébként kb. ugyanazt a hatást adja, én azokat jobban szeretem, mert erősebb az illatuk és tényleg érezhető a hatásuk. Levendulát szoktam használni nyugtatónak, és borsmentát légúttisztításra. Levendulát vízzel keverve szórófejes üvegből a párnámra is szoktam fújni, segíti a nyugodt alvást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!