A Hell tejeskávé is ugyanolyan káros, mint a hagyományos energiaital?
Igazából sok hell tejeskávét ittam a kérdés kiírása óta, és szerintem annyira nem rossz. Attól hogy olyan íze van, mint az egyszerű tejeskávénak, szeretem.
Azt tudom, hogy a hell energiaitalok károsak, az érdekelt, hogy vajon ez is ugyanolyan káros e.
Köszönöm a válaszokat
Igen, ugyan olyan káros. :) Nem azt mondtam én sem hogy hú de abszolút f**, sz** az egész. :) :D
Csak szerintem teljesen olyan íze van, mint egy tejes kávénak. Én azt mondom, hogy vagy rendes kávé, vagy ilyen tejeskávé féleségek, vagy akkor natúr energiaital. :D
Még annyi, hogy egyébként az nem mindegy igazából, hogy mennyit iszol meg belőle egy héten, egy nap például.
Ha nincsen semmilyen betegséged (szív és és rendszeri betegségek elsősorban), allergiád, akkor baj nem lesz belőle, ha napi egyet megiszol.
De fontos azt tudni, hogy ha már napi 3-4-5-6-ot iszol (mint ahogy régebben huzamosabb időben én is simán megittam napi 4-5-öt), akkor ez elősegítheti az ilyen betegségek kialakulását, ha a hajlamod megvan rá, már pedig mindenkiben meglehet, ugyanis ezt nem lehet megmondani előre. :)
Tehát szó mi szó, ha iszod, akkor csak napi egyet, és baj nem lesz belőle. :) :D Pacsi!
Azért anmyira nem sokat iszok :)
Két-három naponta egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!