Energiaital függő vagyok? Már nagyon régóta próbálom abbahagyni de rosszul vagyok nélküle!
A 21 éves lányok és az ő nagy problémáik...
Tudom ez fiatal nőként akinek semmiért nem kell megdolgozni ismeretlen fogalom, de létezik olyan, hogy akaraterő!
Tudok olvasni. Egyetemre a mai világban bekerülni egy vicc. Még orvosira is.
Amit meg a mai nők sportnak neveznek... egy félmaratont lefutni, na az sport, két három nap alatt körbetekerni a balatont szintén az. Konditeremben tükör előtt fotózkodni viszont nem sport.
Munkahelyre csajként meg kb egy cuki mosoly után felvesznek.
És baromi egyszerű a megoldás nem kell inni és kész. Egy-két napig utána sz.r, de ezt ki lehet bírni, csak akaraterő kellene hozzá.
Te jártál egyetemre? Kvara nem vicc bekerülni és amugy se az a legnehezebb hanem bennmaradni.
Mekkora egy himsoviniszta vagy...komolyan nagyon gáz.
Elmondanád hogy te mégis mivel foglalkozol?
Orvosira jártam, és orvosként dolgozom. Az egyetemek 90 százalékához csak segg kell semmi más. A maradék 10 százalék a számolós mérnökképzések, meg a jobb TTK-s szakok, matek, fizika, vegyész.
Egyébként meg igyál valami erősebb fekete teát, vagy vegyél koffeintablettát, de igazából csak cseberből vederbe esel. Le kell rakni és kész.
Figyelj te azok közé a szerencsések közé tartozol akiknek könnyen megy a tanulás nagyon sok ember ha akarná setudná elvégezni én is a semmelweisre járok é nekem se könnyű, jó lenne ha nem néznél le másokat....
Amúgy okés, eléggé felhúztál ahhoz hogy igenis ne igyak többet:D amúgy nem ezzel van a baj hanem hogy rosszul vagyok amikor nem iszok.
Igyál sok folyadékot meg ha kell feküdj le.
Egyébként bocs, de a fiatal nőknek olyan rohadt nagy az arcuk, meg az egójuk a rohadt nagy semmire, hogy nehéz nem lenézni őket. Apuci, anyuci a seggük alá rakja az életet, és máris hercegnőnek képzelik magukat, csak mert felvették őket egyetmre meg véletlenül átmennek a vizsgákon. Mindemellett többségük ostoba műveletlen szakbarbár, aki kb. tud a cipőkről, meg a sminkekről beszélgetni a szakján kívül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!