Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam hogy ne tegyem?

Hogyan csináljam hogy ne tegyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok tanácsot szeretnék kérni. Hogyan tudnám megállni, hogy levegyem a polcról az energiaitalt és ebből értelemszerűen következik, hogy ne fogyasszam?

Sajnálatos módon a szervezetem ha lehet így fogalmazni nem bírja a különböző energiaitalok bevitelét 😅 szóval ha iszom rosszul leszek xD, és habár tisztába vagyok vele ennek ellenére mindig győz a tömeg (másokkal együtt megyek pl kaját venni) és hogy finom.

Tehát tudom, hogy egészségtelen, de nehéz megállni, hogy ne álljak be a sorba, mert ha mindenki vesz magának egy doboz ilyen lötyit akkor hülyén érzem magam ha én nem veszek 😅.

Ez függőség vagy csak hülye vagyok?

2019. nov. 26. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne vedd le!
2019. nov. 26. 23:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Sétálj el mellette. Vegyél egy üdítőt helyette.
2019. nov. 26. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenne beljebb az üdítővel, hiszen az energiaital csak koffeinesebb üdítő. De jó tanács lehet

Ha nem vagy koffeinérzékeny és az kell, akkor kávé vagy tea inkább. Abba nincs foszforsav, lehet cukor nélkül, amik az egészségtelen összetevők.

De te tudod mit nem bírsz, remélem segítünk :)

2019. nov. 26. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Inkább csak csordaszellem. Merj kitűnni a tömegből, jelen esetben azzal, hogy nem iszol/eszel olyat, ami nem jó neked, csak azért, mert a többiek fogyasztják.
2019. nov. 27. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!