Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná, mi...

Valaki elmagyarázná, mi értelme a maszk viselésének?

Figyelt kérdés
A sima, szűrő nélküli, esetleg home-made darabokra gondolok. Ezek mire jók? Mert védeni nem védenek semmitől
2020. ápr. 18. 07:29
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Csak egy szemléletes példa

[link]

2020. ápr. 20. 15:44
 42/47 anonim ***** válasza:
53%

39..

Ez olyan hogy orvosok között is megoszlik a vélemény. Van érv mellette is és ellene is. Majd ellinkelem én is de pl. lehet te magad is olvastad hamis biztonságérzetet is adhat a viselőjének de van még más is.

De mert te statisztikával jössz. Akkor a te számításodat fordítsuk meg esetleg.

100 emberből 10 beteg van.

Ha 99 - en van és a 70 rosszul hordja mert mondjuk nincs kettőnél több agysejtje se? Ez egy példa a te számításodból.És csak te figyeld meg utazásnál az embereket. Én ma csak 10 láttam aki igazgatta, felhúzta mert telefonált, a harmadiknak az orra nem volt eltakarva és még sorolhatnám, és ki tudja ha hazamennek hogy kezelik....igen ezért is nem ajánlják.

2020. ápr. 20. 16:03
 43/47 anonim ***** válasza:

Pontosan ez benne van a statisztikában.

Azért mert neked megerősítéses torzításod van, nyilván kiemeled azt az 10 kétagysejtes idiótát. Csak közben nem veszed észre hogy 90 meg jól hordta.

Napi 1000 ember mellett elmész aki meg nem olyan hülye, hogy benyúl orrot túrni a maszk alá.

2020. ápr. 20. 16:08
 44/47 anonim ***** válasza:
53%

43..

Hát gratulálok.Én a te számításodból indultam ki fordítva.Hogy mondjuk 100-an hordják de abból mondjuk 90-en rosszul és csak 10 jól.

Továbbá ha neked az arcod csak az orrodba való benyúlás akkor bocsánat.De nekem az arcom egy egész nagy területből áll az orrom/szám külső részéből,a homlokomból,az államból stb és még lehetne sorolni.Ezek szerint nálad nem.

Továbbá,mert a maszkpártiak azzal jönnek hogy a te maszkod engem véd az én maszkom téged.Ez az ffp -s maszk kilégzőszelepes típusánál hogy is van?Ott úgy tudom csak a viselőjét védi,mert a levegő kiáramlik.Áh hogy itt már nem terjed a vírus kilégzéssel.

Továbbá ugye a Bkk járatain kötelező lesz mindenkire aki utazik ez gondolom a pici gyerekekre is érvenyes lesz?Mert egy 1 -2 évesnek el se tudod magyarázni.És tudtommal a gyerekek is terjesztik/terjeszthetik.Továbbá én gyerekmaszkot nem is nagyon láttam,lehet elvétve rájuk is gondolnak.

Továbbá több mint valószínű még vizsgálják de terjeszthetik a háziállatok is.

[link]

Úgyhogy akkor rájuk is tegyél maszkot meg gondolom majd utcára is teszed hogy nehogy elkapd.

Úgyhogy igen rengeteg érv szól a maszk mellett,és rengeteg ellene.Orvosok között sincs egyetértés bár eddig se nagyon volt eddig semmiben.

Továbbá ennyit a rosszul használatról,Atv egyik műsorvezetője,gondolom van főiskolája/egyetemi végzettsége.4:39-nél segítek rosszul veszi fel.És itt is hangsúlyozza az orvos hogy lehet hordani,de ha rosszul használják amit nem véletlen mond elég csak annyi hogy felveszi maszkot,beül a kocsiba leteszi az ülésre ,újra felveszi és már ott is a vírus az ülésen.És ezt nem látom valóban de aki nincs hozzászokva az ezeket csinálja,meg amit én meg hasonlók.

https://www.youtube.com/watch?v=VCAi6hBm_MI

Továbbá azt is értem és tudomásul vettem hogy már megszűnt akkor ezek szerint a maszkhiány.Ha most elmegy minden tömegközlekedéssel utazó ember venni maszkot és felvásárolnak mindent ahogy az élelmiszereknél is tették,attól függetlenül ugyanúgy lesz a kórházakban/bolti dolgozóknak stb maszk akiknek viszont tényleg szükségük lenne rá.

2020. ápr. 20. 20:42
 45/47 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Kötelező kesz BKV-n. Szokd meg és kész. Remélem ország szinten is kötelező lesz.
2020. ápr. 20. 20:47
 46/47 anonim ***** válasza:

Utolsó

Rajtam lesz nyilván mert kötelező lesz,majd egy xaros alsónacit vagy tangabugyógot húzok a fejemre mert az is jó lesz.Viselni fogom ,mert kötelező lesz,de megszokni nem fogom,és nem is akarom.

És én is remélem országszintű lesz valóban hisz már nincs belőle hiány,főleg az eüben.

2020. ápr. 20. 21:06
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Továbbá ha országszintű lesz akkor elvileg nem is lesz vírus.Mert a maszk megvéd.A tiéd engem,az enyém a tiéd alapon.Ugye?Mert ennek kéne következnie.De Kínába is hordta mindenki és most új hullám van,és most is hordják és attól még ugyanúgy terjed.De örüljetek.
2020. ápr. 20. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!