Miért ilyen felelőtlenek az emberek?
Mindenki rohangál össze-vissza. A boltokban többen vannak mint eddig valaha. Maszk nincs senkin.
Én hetente 1x megyek boltba,de maszkban és kesztyűben.
Mindenki jön a kifogásokkal,hogy ez egy gazdasági válság,Kína csinálta stb hülyeségek..
Persze.. csak azt a sok halottat elfelejtik akik meghalnak ebben a vírusban(sokan nem hiszik el,hogy egyáltalán vannak,mert akkor a tv lehozta volna )na de emberek benne voltak a koporsók!Nem elég????
Szoktam látni a párokat hogy az egyiken van maszk a másikon nincs(ennek mi értelme?) miért nem képes a másik is felvenni?
Egyre jobban idegesít ez az egész,hogy sok értetlen ember miatt fogunk kihalni ,mert nem képesek maszkot húzni és otthon maradni.
szerintetek? Titeket is dühít?
Azért örülök ,hogy vannak még rajtam kívül emberek akik betartják a karantént.
Engem most a legkevésbé érdekel a gazdasági válság a célom,hogy túléljem.Eddig is voltak válságok.
Engem nem kell eltartani senkinek ,nekem hál istenek olyan a munkám amit itthon is tudok végezni.
"Kerékpárral közlekedem sokat, úgyhogy az ilyen mint én talán sok vizet nem zavar még a kérdezőnek sem."
Pont most mondták, hogy kerékpárnál és futásnál is fokozottan kell figyelni, mert ott nem számít a másfél, két méteres távolság. Sokkal több kell. Úgyhogy óvatosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!