Miért ilyen felelőtlenek az emberek? Jól cselekedtem?
Nekem a halálom, mikor a gyereket tolakodási eszköznek használják, főleg tömegközlekedésen.
Nyílik az ajtó, indulok felfelé erre a szülő konkrétan kézen fogva elém irányítja a gyereket. Ha (akaratom ellenére) nekimegyek, fellököm akkor persze megy a hiszti és én vagyok a szemét. Az eszébe nem jut, hogy nem kellene parasztnak lenni és az ember lába elé tenni a saját kölykét. Másik mikor egyenesen úgy indul, hogy ajtó még ki se nyílt, már "Menjél, menjél"...
Hasonló eset a piroson, autóúton átszaladás. Kisgyerekkel, babakocsival, mintha attól sérthetetlenek lennének.
Vagy mentem bicikliúton, kisgyerek össze vissza kacsázott lemaradva. Anyuka meg hátranézve a kölykét keresve konkrétan keresztbe fordult előttem, majdnem telibe vertem.
Nem teljesen ide illő eset, de nem egyszer láttam, hogy 10/10-es plázacica, magukra adó igényes anyukák konkrétan utasítják a gyereket, hogy dobják el a szemetüket.
Egyszerűen sok agyhalott emberből lesz szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!