Véres székletnek mi lehet az oka?
Szóval az van, hogy pár napja már vérzik ha kakilok. Nem minden alkalommal,de szokott.
Különösebb fájdalmat nem érzek, max csak enyhén a hasam alján, vagy a derekam környékén.
Nagyon félek ezzel orvoshoz menni, főleg, hogy nem tudom most a vírus miatt megvizsgálnának e.
Szerintetek mi lehet ez? Ti voltatok már így?
Ha dokihoz megyek ezt hogy szokták megvizsgálni?
17/L
Nekem volt ilyen párszor, de semmi komoly baj nem volt. Vagy a széklet sérti fel a bélfalat esetleg aranyér az oka, egy fokkal rosszabb ha valamilyen gyulladásos folyamat zajlik(ez lehet crohn vagy fekélyes vastagbél gyulladás, de ezek komolyabb hasi fájdalommal is járnak) legrosszabb lehetőség meg a rák, de emiatt neked nem kell aggódnod.
Én most még nem foglalkoznék ezzel, mert elmulik magától is a vérzés, de ha pár hét múlva is fennáll, akkor hívd fel a háziorvosod és eliranyit a megfelelő szakrendelesre.
Egyébként az se mindegy, hogy friss piros vér jelenik meg vagy inkább szűrők színű a széklet. Előbbinél a bélrendszer alsó szakaszán van gond, ha utóbbi akkor a felsőbb szakaszok érintettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!