Köze lehet a véres hányásnak és véres székletnek egymáshoz?
Ha állatorvos mondja, lehet, hogy ugy van, de en megkockaztatnam az igazukat.
Hanyaskor a gyomortartalom ürül visszafele, ez a kutyáknak is ugyanigy tortenik. Ha a szeklet is veres volt, akkor akkor lehetett az azert, mert a csot felsértette a gyomorfalat, majd ha az egy hetig tartott, akkor kiurules soran az emésztési utakat, valamint belső útját.
De! Ha az abbamaradt es most a haziallatod vereség hany, az, ha a csont kiürült, lehetetlen hogy attol legyen. Elvégre minimális gyomortartalom jut a belekbe hányás ellenere is es annak szinten veresnek kellene lennie.
Igy levezetve az a gondolatom, hogy valami mas állhat a veres hányása hátterében.
Vidd el egy normális orvoshoz hiszen ez semmilyen esetben nem. normális, erre okot kell talalni akkor ha egy ebrol, nem emberről van szo. Ne hagyd magad! Sok szerencsét es szorítok hogy rendbe jojjon.
Ez azért nem játék... Kérdezz meg más orvost is.
Az én kutyám HETEKIG fosott, 3 doki csak bólogatott, hogy az normális a tápváltás miatt (sintértelepi moslék után rizses húst és jó tápot kapott). Aztán véreset is kakilt, na elegem lett, mentem a 4. orvoshoz, az is csak hablatyolt, erre erősködtem, hogy antibiotikumot adjon neki, azt mondta az végül is lehet, hogy rendbe hozza. Hát ja, másnapra rendbe jött a kutya.
Mint kiderült, bélgyulladása volt a kutyának.
Ennyit az orvosoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!