Véres székletnek ezek is lehetnek az okai?
Először is leszögezem, hogy tudom, hogy nem játék és pénteken megyek is orvoshoz, de kezdek picit pánikolni. Hétfőn jöttem haza fesztiválról így abban reménykedem, hogy ott szedtem össze valamit, amitől most az alábbi tüneteket produkálom: Reggel és este is véres széklet, ami sötét színű,mintha bordó vér vonná be, a wc víze is elszineződik. A vér magán a székleten van, nem kívülről jön, mert a wc papíron nincs, max 1-2 pötty. Volt már aranyeres panaszom, így tudom olyankor milyen élénk a vér a papíron, ez nem olyan. Van némi rossz közérzetem, gyengeségem, de nem fáj a hasam, nincs hasmenésem se szorulásom vagy túl kemény termék sem hogy felsértsen valamit. Ettem tegnap zöldség chipset, amiben volt cékla darab is, de azért az nem sok plusz spagettit is, de nem hiszem, hogy ezek ennyire el tudnák színezni az egész dolgot. Vagy mégis? Lehetséges, hogy a fesztiválon szedtem össze valamit? Az a baj, hogy a legrosszabbra gondolok, picit megnyugtatna, ha valaki írna ilyesmivel jobb tapasztalatot. :( Nagyon reménykedem, hogy reggel már normális lesz, direkt kerültem minden ételt ma ami picit is elszínezheti.
Bocsánat az "undi" kérdésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!