Barnás, véres folyás Mi lehet?
Barna folyásom van. Ma vettem észre. Alvadt vér is társul hozzá
Szagtalan.
A menstruációm is késik 1-2 napja.
Mitől lehet vagy mit jelenthet?
Alacsony a progeszterin szinted ezért tapasztalod ezt a "pecsételést". A méhed előbb kezi el az összehúzódást és most dolgozza ki az előző menstruáció maradék vérét. Még nem kezdődött el a méhnyálkahártyád leválni. Nemsokára el kell kezdődjön ha már pecsételést tapasztalsz.
Amit ajánlok: magnézium és B6 vitamin- ez egyfajta görcsoldóként is használ illetve a mellfájdalomra is jó hatással van.
Köszönöm szépen a válaszokat
A délután folyamán meg is jött a menstruációm
1-es vagyok.
Na mondtam én hogy itt előbb-utóbb be fog indulni a mensi. :) Mensi előtt kezdj el szedni MagneB6- ot. Ha továbbra is pecsételősen jön meg, akkor menj el nőgyógyászhoz, hogy megnézze vérvétel alapján mennyire alacsony nálad a progeszteron.
Attól még, hogy ez nagyon sok lánynál előfordul egyáltalán nem jó dolog. Akkor vagyunk egészségesek, ha a hormonális háztartásunk rendben van. Ne menjünk el efelett. Sok nőgyógyász is letojja ezt, pedig ha más nem nekik tudniuk kellene, hogy milyen egy egészséges vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!