Mennyire hullik a hajatok? Bővebben lennt
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nektek hajmosáskor mennyire hullik a hajatok? mert én végighúzom a kezemet a hajamon, és vagy 10 szál kijön.
Ez normális?
2010. júl. 23. 19:30
1/6 anonim válasza:
10 szál teljesen normális.Akkor aggódj amikor egy marokkal kijön!
2/6 A kérdező kommentje:
normális? akkor jó, mert amugy ha száraz és végighúzom rajta a kezemet akkor kijön vagy 3 szál, de ha hajat mosok akkor borzalmas, és nagyon megilyedtem :S
2010. júl. 23. 19:40
3/6 A kérdező kommentje:
meg használok ricinus olajat is, ugye attol nem hullhat a haj?
2010. júl. 23. 19:41
4/6 anonim válasza:
Hajmosás után 100 szálig normális, bár nem tudom, hogy jött ki nekik a kerek szám.
5/6 anonim válasza:
Normális.
Nekem a 10 szálnál jóval több szokott kijönni... csodálkozom is néha hogy még van hajam egyáltalán:D
6/6 A kérdező kommentje:
hát nem pont 10 szál, de akörül. olyan 10-20 szál.pontosan nem tudom :S és még hozzá, elég kevés hajam is van ...:S
2010. júl. 25. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!