H1n1. Költöznél olyan helyre ahol tavaly sok megbetegedés volt?
Mexikóba nem ,de Magyarországon bárhova ahol volt ha csak ez lenne az egyetlen ellenérv.
Én életemben nem találkoztam h1n1 beteggel
h1n1 csak egy mese ami elterjedt Mexikóban ahol eleve rossz a higiéniai helyzet így egy járvány ott lehet akármilyen erről elég könnyen elterjed(
vajon honnan jött jó kérdés) legyártottak egy csomót a gyógyszergyártók (sokszor gyanús a vírust is nem-e ők fejlesztették ki tudniillik a mai géntechnikával ez könnyen megoldható).és nem tudták eladni Így hát,mivel még akkor kicsiny országunk fogalmazzunk így más kezekben volt akkortájt lepaktáltak velük és csinálták a médiariadalmat. Ez úgy működik kitalálunk mindenféle példákat amik hasonlítanak a vírusra lefizetünk pár orvost és szerepeltetjük őket a TV-ben. AZ egyszerű ember meglátja elhiszi és elmegy beoltatni magát. Nemrég volt szó újságban éppen erről beszéltek ,hogy az egész csak kamu volt.
ui:Akik majd nekem akarják bemesélni az elkövetkezendő kommentekben ,hogy a Magyarországi h1n1 létezik előre üzenem nem érdekel.
Huhh... Az előttem szóló kicsit meredek volt, pedig hasonló az elképzelésünk.
Nem érdekel, és sosem érdekelt, hogy létezik-e a h1n1, de olyan szinten biztosan nem volt jelen Magyarországon, ahogy beharangozták. A család, barátok, haverok, ismerősök 90%-a be sem oltatta magát, mégsem halt meg benne senki, akit ismertem. Még meg sem betegedtek. Sőt, nem tudom, hogy egyáltalán honnan veszi az, aki azt mondja, hogy "mostanában sokan haltak meg feléjük", hogy az úgy is van. Én is tudok hasraütni...
Tatabányán élek, szóval annyira nem messze Szfvártól.
Kedves Kérdező! Nyugodt szívvel költözz oda szerintem. Ha pedig elkapod, úgyis be vagy oltva - vagy nem, és akkor legalább túljutsz rajta, és nem kell félned tőle többet. A h1n1 úgysem a földben vagy az ivóvízben, többet mondok, mégcsak nem is a szélben terjed. Csak a fejekben. Le kell győzni a félelmet, vagy elfogadni, hogy úgyis meghalhatsz bármikor. Én a harmadikat választottam: leszarom :)
Sajnálom azt, aki felháborítónak találta a hozzászólásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!