Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » H1n1. Költöznél olyan helyre...

H1n1. Költöznél olyan helyre ahol tavaly sok megbetegedés volt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 09:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Olyan országba, vagy olyan tájegységre? És hol volt ez?

Amúgy mindegy, az influenza nem a földben, vagy az ivóvízben lakik. Kolerajárta helyre nem, vagy májgyulladásosra. Az influenza úgy jön a széllel Kínából, mindegy, hova költözünk.

2010. júl. 23. 09:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Országon belül , olyan városba.
2010. júl. 23. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Én egyetlenegy h1n1-essel sem találkoztam. Pesten élek, bazi nagy cégnél dolgozom és sok emberrel vagyok kapcsolatban.
2010. júl. 23. 10:06
 4/12 anonim ***** válasza:
én sem találkoztam egyel sem, én is Budapesten élek. hol volt tavaly sok megbetegedés?
2010. júl. 23. 10:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Székesfehérvárra gondoltam.elég sokat lehetett hallani.Persze lehet én vagyok túl parás.
2010. júl. 23. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Szegeden is sok volt. Simán költöznék, ők védettebbek már erre jobban :D
2010. júl. 23. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Pont oda kell költözni! Ott már mindenki védett, ott jövőre biztos nem lesz járvány :)

szerintem a híní inkább egy hiszti volt, meg rengeteg túlrendel oltóanyag. Most semmisítették meg, a szokásos megsemmisítendő 3-szorosát.

2010. júl. 23. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:

az influenza nem él túl a talajban, vagy pedig a vízben. A szél hozza. Nem tudhatod, jövőre merre jár majd??

Talán pont oda megy, ahol most élsz, és Fehérváron meg sem fordul.

2010. júl. 23. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire volt hiszti, de sokat vagyok kórházban és most többen haltak meg ebben az influenzában csak nálunk, pedig eddig nem hallottam ilyen halálesetekről. Szobatársam mesélte, az ő régebbi szobatársa is abban halt meg.
2010. júl. 23. 13:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. júl. 23. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!