Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől ill. miért van mostanába...

Mitől ill. miért van mostanában ennyi daganatos, rákos megbetegedés?

Figyelt kérdés
Ahol éélek sorban halnak meg az emberek különböző daganatos megbetegedésben!Ez borzalmas!
2009. okt. 27. 12:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
37%

sokan cigiznek azt hiszik ezzel menőbbek ez kb 70%

20% családi örökség

a maradék pedig véletlen képen jön létre nagyon sajnálom azokat de lehet valamivel előidézték

2009. okt. 27. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
inkább 80% családi örökség, és 20% rizikófaktor, ha már számokkal dobálózunk. amúgy tényleg durva, nálunk is hullanak az emberek tőle. :\
2009. okt. 27. 12:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Aki tegnap elött halt meg,soha életében nem dohányzott,mégis tüdőrákban halt meg! Nem védeni akarom a dohányosokat,én sem dohányzom,de nem kéne mindent a cigire fogni!Én inkább gondolok a sok génkezelt zöldségre,gyümölcsre stb...
2009. okt. 27. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
a kilátástalanságtól, és a stresszes életmódtól. köszönhetően a mi kedves kis hazánknak.
2009. okt. 27. 12:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A Barátnöm 3 hónapja halt meg májrákban! 29 éves volt! :( Nem ivott,nem cigizett! Nemtudom,de valóban sok a rákos megbetegedés,kitalálhatnának valamit az okosak...
2009. okt. 27. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem lehet tudni, még sok dologra nem is gondolnak az orvosok sem. Pl mi van ha a szőrtelenítéssel, borotválkozással is megbolygajuk a szervezet védekezőrendszerét és az is bőrrákhoz vezet? Pl a nőknél a bőrrák nagy arányban a lábszáron fordul elő, nem lehet, hogy pl az epilátortól vagy gyantázástól? Vagy biztos hogy egészséges-e kivetetni a mandulánkat?
2009. okt. 27. 13:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom. én is ezt tapasztalom. féltem a szüleimet :(
2009. okt. 27. 15:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

milyen rákja volt a barátnődnek? (azért kérdezem, hogy tudjam mi fiatal korban jellemző daganatos megbetegedés)

:( nagyon sajnálom, szegény... 29 év, az tényleg fiatal

2009. okt. 27. 16:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
jaj! bocsánat, rosszul olvastam a választ.
2009. okt. 27. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyébként az egész egy gyomorfekéllyel kezdödött...majd ki kellett venni a gyomra 2/3át! Aztán ugy nézett ki helyre jön,de aztán a sugárkezelés végeztével egyre rosszabbul lett megint,még közölték,hogy a mája rákos. 1 év se volt az egész! :(
2009. okt. 28. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!