Mitől ill. miért van mostanában ennyi daganatos, rákos megbetegedés?
Figyelt kérdés
Ahol éélek sorban halnak meg az emberek különböző daganatos megbetegedésben!Ez borzalmas!2009. okt. 27. 12:19
1/11 anonim válasza:
sokan cigiznek azt hiszik ezzel menőbbek ez kb 70%
20% családi örökség
a maradék pedig véletlen képen jön létre nagyon sajnálom azokat de lehet valamivel előidézték
2/11 anonim válasza:
inkább 80% családi örökség, és 20% rizikófaktor, ha már számokkal dobálózunk. amúgy tényleg durva, nálunk is hullanak az emberek tőle. :\
3/11 A kérdező kommentje:
Aki tegnap elött halt meg,soha életében nem dohányzott,mégis tüdőrákban halt meg! Nem védeni akarom a dohányosokat,én sem dohányzom,de nem kéne mindent a cigire fogni!Én inkább gondolok a sok génkezelt zöldségre,gyümölcsre stb...
2009. okt. 27. 12:25
4/11 anonim válasza:
a kilátástalanságtól, és a stresszes életmódtól. köszönhetően a mi kedves kis hazánknak.
5/11 anonim válasza:
A Barátnöm 3 hónapja halt meg májrákban! 29 éves volt! :( Nem ivott,nem cigizett! Nemtudom,de valóban sok a rákos megbetegedés,kitalálhatnának valamit az okosak...
6/11 anonim válasza:
Tényleg nem lehet tudni, még sok dologra nem is gondolnak az orvosok sem. Pl mi van ha a szőrtelenítéssel, borotválkozással is megbolygajuk a szervezet védekezőrendszerét és az is bőrrákhoz vezet? Pl a nőknél a bőrrák nagy arányban a lábszáron fordul elő, nem lehet, hogy pl az epilátortól vagy gyantázástól? Vagy biztos hogy egészséges-e kivetetni a mandulánkat?
7/11 anonim válasza:
nem tudom. én is ezt tapasztalom. féltem a szüleimet :(
8/11 anonim válasza:
milyen rákja volt a barátnődnek? (azért kérdezem, hogy tudjam mi fiatal korban jellemző daganatos megbetegedés)
:( nagyon sajnálom, szegény... 29 év, az tényleg fiatal
9/11 anonim válasza:
jaj! bocsánat, rosszul olvastam a választ.
10/11 anonim válasza:
Egyébként az egész egy gyomorfekéllyel kezdödött...majd ki kellett venni a gyomra 2/3át! Aztán ugy nézett ki helyre jön,de aztán a sugárkezelés végeztével egyre rosszabbul lett megint,még közölték,hogy a mája rákos. 1 év se volt az egész! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!