Csak nekem van egy ilyen félelmem hogy megvakulok a műszempilla építéstől vagy másnak is?
December óta van Műszempillát rakatva, azelőtt tincses és soros pillákat használtam.
Az első építés kellemes csalódás volt, jó volt a pilláim, sajnos el is költözött. :(
Ezután elmentem egy másik pilláshoz aki beletöltött az előző pillás munkájába, ennek az eredménye egy durva reláció volt a bal szememre olyan erós irritációt adott hogy fél órán keresztül marta és nem bírtam kinyitni a szemem Majd leoldotta azt a részt és tincseseket rakott oda pótlásként.
Ezután most harmadik alkalommal és a fele pillaállományommal járok egy csajhoz aki legalább nem kontármunkát végez nem tölti más munkáját, nem használ rahedli adag ragasztót mint az előző kontárcsaj aki belefolyatta a szemembe a ragasztót majd leoldotta, majd tincseseket rakott a szálasak közé nagy gombóc ragasztókkal és kinyírta a fele pilláim.
Azt vettem észre hogy miközben csinálja full be vagyok feszülve hogy nem kapok e allergiás reakciót vagy hogy ki nyitom a szemem és nem fogok látni semmit.
Ilyen hülye klausztrofobias gondolataim vannak a horror építés óta. Nem hiszem hogy van más is olyan aki elmegy pilláshoz és közben végig azon feszeng majd látni fog e ha kinyitja a szemét..
És itt is az a problémám hogy a ragasztó kötési ideje alatt 48 óráig irritálja a szemén a ragasztó ha egy kicsit bekönnyezek. Most kedden voltam 3-orra ennél a pillásnál akihez most járok és most tegnap is meg ma is (most fog eltelni a 48 óra) bekönnyezett a jobb szemem spontán és ugye marta a ragasztó..
És amit még észrevettem hogy volt az utóbbi két alkalommal egy ilyen kis fehér pont a belső szemzugomban amiben egy kis lyuk volt. De mostanra eltűnt, viszont a szemeim minden nap tisztogatom mert a belső szemzugban nekem így osszegyulik fehér csipas váladék.
Most hogy voltam kedden azóta magától elkezd könnyezni a jobb szemem és ugye oldódik fel a ragasztó és marja. Másnál olvastam hogy pár nappal pillás után lesírja a szempillákat de nem marja neki a szemét a ragasztó csak ugye kihullik nekem viszont meg a feloldódó ragasztó marja.
És ugye ezek a kis fehér a közepén lyukas pontok a belső szemzugomban meg a feher váladék minden nap a szemzugban meg most ez a könnyezés spontán elég furi.
Van egy ilyen hülye gondolatom is a pillás utáni napokban hogy reggel mikor felkelek vajon látok e még.
És az utolsó előtti töltés után véletlen belepiszk@ltam a szemembe akkor nem l@ttam homályosan csak egész este arra a szememre.
Decemberben voltam ugye az első alkalommal pillásnál azóta már 5-szor voltam ja és két hetente járok töltetni.
Ugye az elsoszamu probléma a hülye panikolasom miközben csinálja.
A második a hosszútávú hatása főleg hogy két hetente járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!