Viszket a jobb szemem nem tudom mit csináljak vele?
Sziasztok borzasztóan szenvedek a jobb szememmel annyira viszket hogy kitudnám vakarni
2 évig jártam műszempilláshoz sose volt semmi bajom sőt modell is voltam 3 különböző szempilla tanfolyamon azelőtt én raktam magamnak tincses és soros pillákat attól sem volt bajom
Költözés miatt váltottam pillást ahol az első pilla rakás után be is gyulladt a szemem borzalmasan nézett ki használtam szemcseppet attól elmúlt de a viszketés nem ezért leszedettem
Viszont a viszketés azóta sem múlt el pedig használtam rá 2 féle szemcseppet és műkönnycseppet is
Azóta se a tincses pillát nem tudom elviselni se a szempillaspirált se a tusvonalat és persze viszket
Nem tudom mit lehetne vele csinálni 😕😕 nagyon elszomorodtam
Magán orvoshoz elmentem de ő csak folyton azt nézte kell e szemüveg ami nem kellett sztk alapon meg képtelenség bejutni orvoshoz
Mit gondoltok mi lehet s baj ? Elfog múlni ???
Allergológia, bőrgyógyászat.
Azt tudod tenni, hogy nem raksz magadra ilyeneket. Az allergiának az elsődleges megoldása az allergén megszüntetése. Cetirizin asszem kapható vény nélkül,kipróbálhatod.
Jó de eddig 2 évig volt és semmi bajom nem volt
Ettől a másiktól meg igen és azóta van ez
Elfog ez múlni valaha ? Úgy is viszket ha nem használok semmit.
Ha meg egy egyszerű szempillaspirált használok akkor még rosszabb, de szeretnék használni legalább egy spirált a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!