Több éve van műszempillám, és akármilyen rosszul hangzik ez most, nem tudok lemondani róla. Ellenében kontaktlencsére szeretnék váltani. Mennyire kompatibilis a kettő?
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 23:43
1/5 anonim válasza:
Ez a legnagyobb problémád? Irigyellek...
2/5 A kérdező kommentje:
Kérlek, másold be ahol azt írtam ez a legnagyobb problémám.
Egyébként jelenleg valóban ez, mondanám hogy szerencsésnek érzem magam, de nem a szerencsén múlt, hanem rajtam.
Szóval kitartást, dolgozz keményebben és nem lesz olyan szar életed!
2020. jan. 10. 23:28
3/5 anonim válasza:
Köszönöm, hogy nem küldtél el az anyámba a hülye kommentemért.
Az igazi válasz a kérdésedre, hogy menj el egy optikába, ahol rendel kontaktológus szakorvos, és kérdezd meg.
Pl. [link]
4/5 anonim válasza:
Ez nem tudom mennyire hasznos, de én ismerek egy pár olyan lányt, akinek kontaktlencséje+műszempillája van és nincs vele gondjuk. Annyi, hogy az építés alatt nem lehet bent a lencse, (azt hiszem azért, hogy ne száradjon ki a szemed, mert úgy nehezebb építeni). De utána be is rakhatod egyből.
5/5 anonim válasza:
Ha megtanulod berakni úgy, hogy felfelé nézel és az alső szemhéjad húzod le, akkor hozzá sem fogsz érni a lencséhez. Nyilván ha az ember abba "kapaszkodik", akkor az szerencsétlen, egyébként nincs vele probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!