Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ti milyen intézkedéseket...

Ti milyen intézkedéseket tettetek eddig a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés

én beszereztem:

100db arcmaszkot

100 db különböző konzervet

100 liter ásványvizet

10 db kézfertőtlenítőt

autóban folyamatosan teli a tank

meg nem nevezett mennyiségű légpuska és riasztó fegyver töltény és gumilövedék

2020. febr. 1. 20:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%
Mikor rá kell jönnöd, h nem a vírus a legveszélyesebb dolog hanem a sok idióta az országban XD
2020. febr. 4. 05:12
 22/28 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Arcmaszkom nincs. 5-6db konzerv mindig van itthon a spájzban vésztartaléknak. Ásványvíz is szokott itthon lenni pár üveggel. Kézfertőtlenítőm nincs, csak szappan. Ha félig lemegy a mutató, már megyek mindig teletankolni az autómat. Nem szeretem ha kevés van benne. De ezek nálam mind függetlenek bármilyen vírustól.
2020. febr. 6. 18:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Ez most komoly????
2020. febr. 21. 22:22
 24/28 A kérdező kommentje:
igen, de belátom, felesleges volt
2020. febr. 21. 22:24
 25/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt felesleges. Kicsit korán kezdted, de nem baj, szükség lesz még rá, ha így haladnak a dolgok. [link]
2020. febr. 23. 15:33
 26/28 A kérdező kommentje:
na mi az vennétek kézfertőtlenítőt meg konzervet de már nincsen?😂
2020. febr. 26. 19:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Leállítottam az összes hírportál követését, vettem hülye arcmaszkokat, mert a villamoson meg az egyetemen kötelező viselni. Nem járok többet azokba a boltokba, ahol rámszóltak, mert 1. textilmaszk volt rajtam, nem sebészi maszk vagy 2. sebészi maszk volt rajtam, nem textilmaszk.
2020. okt. 14. 21:10
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk munkahelyen is kötelező a maszk. Van, hogy órákon keresztül folyamatosan kell beszélnem sok ember előtt. Maszkban kicsit kellemetlen, de ez van... Boltban is szájkosarazni kell. Ezt már úgy megszoktam, hogy konkrétan amikor kijövök az üzletből, van hogy elfelejtem levenni magamról. Pedig régebben az volt az első, hogy letéptem már az ajtóban.

Február óta nem szálltam tömegközlekedési eszközre, inkább autózom.

Nagyjából ennyi. Wc-papír, meg liszt bespájzolásának nem látom értelmét. Külön fertőtlenítő szereket sem vettem. Szappanos alapos kézmosás az első mikor hazaérek, ugyanúgy ahogy bármikor máskor.

2020. okt. 14. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!