Ha egy nyavajás koronafertőzéstől így bepánikoltak az emberek akkor mi történne ha ismét kiéleződne egy Csernobil súlyosságú probléma?
Számomra teljesen nevetséges, hogy mit leművelnek az emberek emiatt a vírus miatt. Túlságosan befolyásolhatók az emberek és elhisznek mindent amit a média közzétesz. Attól mert azt mondták, hogy már Németországban van egy ilyen fertőzött szerintem attól nem kellene sírni, hogy mind meghalunk. Egy szimpla influenza számtalanszor veszélyesebb, de még egy rotavírus is ezerszer jobban ledönti az embert. Ráadásul ezekbe többen is halnak bele mint a koronába.
Most úgy őszintén mi történne itten, ha Csernobil megismétlődne? Sikítozva rohangálnának az emberek 0-24-be fel alá mint a mérgezett egerek? Vagy megindulnánk csordástól Nyugat felé?
Viszont ilyenkor irigylem az újságírókat :D
Mi hasznot lehúzhatnak ebből, főleg ha az ember ért is hozzá.
CNN-en nézem csak, ott volt múltkor egy pali, aki elmondta, mi a "doomsday scenario", aminél gondolom van doomsday-ebb, amit nem osztanak meg velünk.
Nem tudom, nekem ilyenkor pont az olyan emberek nem tetszenek, akik nyafiznak, hogy "egyszer úgyis meghalunk, mindenki hülye, mit féltek, nyif".
"Most úgy őszintén mi történne itten, ha Csernobil megismétlődne? Sikítozva rohangálnának az emberek 0-24-be fel alá mint a mérgezett egerek? Vagy megindulnánk csordástól Nyugat felé?"
Nem akarlak elszomorítani, de már megtörtént, Fukisima. Oszt még itt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!