Ahogy öregszünk egyre rosszabb minden? Egyre töb és több, nagyobb és nagyobb gondjaink lesznek?
Én is ezt tapasztaltam.
Gyerekként előttem állt az élet, játszottam, nem érdekelt, hogy gyenge vagyok, nem fogtam fel a mentális problémáimat. Volt relatív nagy, szerető család, varázslatos karácsonyok, nyáron a nyaralóban játék, utcán focizás, tollasozás, a labda visszakérése a különböző szomszédoktól. Ha gondoltam is a jövőre, nem féltem tőle: azt hittem, kertesházam, családom, jó munkám lesz.
Most meg rossz a karácsony, a család 2 fő. 27 évesen egészségügyi nyavalyáim vannak és gyenge vagyok.
Hiába tanulok, munka csak áruházi eladóként, legeslegjobb esetben adninisztrátorként.
Anno sok pénzzel indítottak, abból... Jóformán már semmi sincs.
És amiket Te írsz, azzal is maximálisan egyet tudok érteni.
Oké, hogy nehéz, de ha erőn felül az, abban már nincs öröm
Sajnálom, hogy ezeken keresztül kell menned és az az igazság, hogy igazad van. Gyerekként még nem érezzük nagyon az élet nyomását ( Már persze ha szerető családban nősz fel) de ahogy meghal körülötted mindenki, és az idő múlásával te is megöregszel, az élet megváltozik. Nem tudom lehetséges egyáltalán elfogadni ezt, hogy előbb vagy utóbb mindenki így végzi.
Nekem is már sok családtagom vagy meghalt vagy eltávolodott tőlem, így már csak az anyám maradt. Ha ő meghal egyedül leszek a világban a betegségemmel együtt.
Ha gondolod írd meg az életed privátban
25/L
Akkor te a betegséged miatt bírod egyre rosszabbul, nem a korod miatt.
Amúgy én 30 évesen kezdem el edzeni meg le is fogytam és most jobb kondiban vagyok mint huszonévesen.
Együtt érzek veled, Laca.
Mindazonáltal amit az öregedésedről szól, az nyilván a te öregedés+betegség-kombódon alapul, és nem univerzális.
"Egyik orvos azt mondta, hogy van egy műtéti eljárás amivel meg lehetne esetleg szüntetni a dolgot, de nem vàllalja mert kb. 50 szàzalék az esèly rá, hogy nem èlem túl."
Ha minden kollégája így gondolkodna akkor a mai orvoslás még mindig középkori szinten lenne. Tudj meg többet az eljárásról, köszönd meg a segítséget és keress egy olyan orvost aki hajlandó ezt megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!