Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy nyavajás koronafertőzés...

Ha egy nyavajás koronafertőzéstől így bepánikoltak az emberek akkor mi történne ha ismét kiéleződne egy Csernobil súlyosságú probléma?

Figyelt kérdés

Számomra teljesen nevetséges, hogy mit leművelnek az emberek emiatt a vírus miatt. Túlságosan befolyásolhatók az emberek és elhisznek mindent amit a média közzétesz. Attól mert azt mondták, hogy már Németországban van egy ilyen fertőzött szerintem attól nem kellene sírni, hogy mind meghalunk. Egy szimpla influenza számtalanszor veszélyesebb, de még egy rotavírus is ezerszer jobban ledönti az embert. Ráadásul ezekbe többen is halnak bele mint a koronába.

Most úgy őszintén mi történne itten, ha Csernobil megismétlődne? Sikítozva rohangálnának az emberek 0-24-be fel alá mint a mérgezett egerek? Vagy megindulnánk csordástól Nyugat felé?

2020. jan. 30. 22:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20#

Csak éppen a körülmények nem ugyanazok. Nem hiszem, hogy itt bárki éppencsak hazatért a frontról, legyengült szervezettel összezsúfolva mint a heringek. Akkora válság sincs és az egészségügy sem hever romokban egy háborútól.

2020. febr. 4. 16:32
 22/23 Marci71 válasza:
Azt azért tudni kell hogy a vírusbetegségek nem gyógyíthatóak. ha megkapod vagy felépülsz vagy nem. Csak megelőzni lehet őket. És az sem mellékes hogy a wuhani koronavírus esetében hússzoros a halálozási arány az influenzához képest és kétszer olyan fertőző. Influenzában 1000 betegből egy hal meg , koronavírusban 20 , nem mindegy. Szóval azért szükség van megtenni mindent hogy megakadályozzák a világméretű elterjedését és elszigeteljék a járványt. Ha nem sikerül megállítani végigsöpörhet az egész világon, ezt tudni kell. Akkor feltehetően milliókban lehet majd számolni a halottakat. Egyébként eddig ez a harmadik koronavírus járvány, az eddigi kettőt sikerült időben megfékezni. Mondjuk azokban kevesebb fertőzött volt, az egyikben kb 2000 a másikban kb 7000.
2020. febr. 6. 11:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem elszabadulna itt a pokol és senki sem merne kimozdulni. Ólommal szigetelné mindenki a háza ablakait, ólomlemezeket vennénk mint ma a lisztet/élesztőt.

Ha belegondolok hogy Csernobil ezerszer súlyosabb volt mint most ez a vírus hiszti és nem voltak iskolabezárások sem. Én is ott fociztam a suli salakpályáján ennek jobban meg lesz a hosszú távú következménye mint ennek.

2020. márc. 17. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!