Ti milyen intézkedéseket tettetek eddig a koronavírus miatt?
Figyelt kérdés
én beszereztem:
100db arcmaszkot
100 db különböző konzervet
100 liter ásványvizet
10 db kézfertőtlenítőt
autóban folyamatosan teli a tank
meg nem nevezett mennyiségű légpuska és riasztó fegyver töltény és gumilövedék
2020. febr. 1. 20:49
1/28 anonim válasza:
Elmentettem kedvencekbe azt a térképet, ami mutatja, hol vannak fertőzött esetek
2/28 anonim válasza:
Te most vagy troll, vagy elmeháborodott vagy.
3/28 anonim válasza:
Gyakrabban mosok kezet meg nézek/olvasok híreket, így tudom, hogy Európában van kb 15-20 beteg. Szóval nem parázok, hogy máról holnapra karantén lenne, ami miatt konzervet meg vizet kéne beraktározni.
4/28 anonim válasza:
A fegyver amúgy minek? Lelőni a betegeket vagy mi? Túl sok zombis filmet nézel, nem?
6/28 anonim válasza:
Mostanában többet cigizek, meg iszok, hogy hamarabb haljak meg. A halottakra teljesen veszélytelen a vírus. Nem csak a corona, hanem mindegyik!
7/28 anonim válasza:
Az égvilágon semmit. A higéniára eddig is figyeltem talán ami extra intézkedés hogy nem megyek kínai éttermekbe enni (bár amiket eddig láttam lehet soha nem is kellett volna).
8/28 anonim válasza:
Héé! Ez nem a zombi apokalipszis! :)
9/28 A kérdező kommentje:
ha az lenne, mindegyiket megszoroznám 1000-rel:)
2020. febr. 2. 00:21
10/28 anonim válasza:
Kérdező, hiányos a listád! Kellene még gumikesztyű (hogy a kezedről ne fertőződj, tudom hogy van kézfertőtlenítőd, de a biztonság a fő). És a szemed is védened kellene (azt írják, hogy harmadrészben onnan is támad): védőszemüveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!