Kinek milyen típusú/márkájú hallókészülék vált be?
Hallójáratira gondolok.
Próbáltam Phonak-ot, az újat.. nem vált be. Próbáltam a ReSound-ot az sem tetszik..
Nekem a viton nem vált be eddig. Erősen gyanús, hogy alul lett méretezve a hallásveszteségemhez, pedig audiológus által választottam. Két hét alatt romlott el véglegesen használhatatlanra.
Én magam nem értek a kiválasztás folyamatához, habár már sokféle márka megfordult már a füleimben. Azt tudom csak, hogy audiológus méri meg a hallásveszteséget, és ebből kiindulva tesznek javaslatot konkrét hallókészülékre. Az ár elég erős szórást mutat a plusz szolgáltatások, illetve a hallásveszteség lefedése alapján. Jelenleg már évek óta phonak márkájú van a füleimben, és meg vagyok velük elégedve. Az ára... borzasztó drága volt, nekem több havi fizetésem ment rá. Viszont sajnos nem tudok élni nélküle, ezért inkább kifizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!