Miért görcsöl a végbelem és az alhasam?
Figyelt kérdés
Semmi bajon nem volt, egyszer csak éreztem, hogy székelnem kell. Egy 5-10 percig vissza kellett tartanom, de aztán elmentem. Ilyen pirosas volt a székletem, azt hittem véres, de anyám(bepánikoltam, szegénynek megmutattamxD) azt mondta, hogy az tutira nem vér. Azóta viszont görcsök az alhasam és a végbelem. Mielőtt elmentem, már egyrészt azért görcsölt, mert visszatartottam, de mások is volt ilyen és el szokott múlni. Beteg vagyok?:S2010. júl. 16. 16:07
1/2 anonim válasza:
Nagyon sokminden lehet, ami elsőre beugrik, az az aranyér, elég gyakori, járhat alhasi fájdalommal is, és véres székletet is okozhat, főleg, ha nagy mennyiségű székletet, nagyon rövid idő alatt, hirtelen nyomsz ki - bereped a végbél fala. Szerintem nézesd meg a nőgyógyászoddal, tudni fogja a választ! L27
2/2 A kérdező kommentje:
Még mindig fáj, és puffadok is. Lehet, hogy elzáródott a végbelem?:S
2010. júl. 16. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!