Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nyomásra fáj az alhasam. Mitől?

Nyomásra fáj az alhasam. Mitől?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nagyon aggaszt,hogy jobb oldalon csipő fölött pár centivel nyomásra nagyon beszúr az alhasam. És van hogy ha megnyomom akkor a köldökömnél is érzek fájdalmat. Egyébként nyomásra a köldököm körül is érzékeny és van pár pont ahol kifejezetten fáj ha megnyomom.Van hogy magától is elkezd szúrni.Egyébként mind2 petefészkem policisztás.Lehet attól ?de akkor miért csak az egyik felén fáj? Diagnosztizáltak nálam chlamydiát,de kikezelték,lehet attól is ?Nem tudom mennyire fontos de az utóbbi egy évben nagyon sok antibiotikumot szedtem, sőt az utóbbi fél évben hónaponta kaptam őket. Köze lehet hozzá ? esetleg a májam fájna ?

3 napja voltam vakbél vizsgálaton,és vért vettek meg vizeletet,és negatív. Van hogy a gyomromnál is fáj és hányingerem vAn,meg éget.van kötük egymáshoz ?

SZóval nem tudom,segítsetek,érdemes ezzel orvoshoz fordulni ? Vagy mit tegyek ?mennyek be ügyeletre,vagy utaltassam be magam kórházba egy teljes kivizsgálásra ?

2011. márc. 7. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet vakbél, sürgősen fordúlj orvoshoz
2011. márc. 7. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
de ha nem nyomom akkor nem fáj,csak a köldökömnél néhA beszúr. és most voltam 3 napja dokinál,ellenőriztek :S akkoris lehet vakbelem ha magától nemfáj,csak ha nyomom,de akkor iszonyatosan ???
2011. márc. 7. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem. Nem tudom mi lehet a probléma, sajnálom :(
2011. márc. 7. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:

semmi baj (:

de légyszi aki tud az segítsen ((:

2011. márc. 7. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:

és azt sem értem,h csütörtökön megmértek 60 kg voltam,ma kedden pedig 56 :S

normális 5 nap alatt 4 kg ?? úgy h teleeszem magam és állandóan éhes vagyok ??? :S:S

2011. márc. 8. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!