Mi lehet a talpamon, kicsi lyuk ami nyomásra, járáskor fáj, ez lehet tyúkszem? Vagy mi lehet?
Hány éves vagy?
Ha fiatal (különönsen 20 alatt), akkor lehet fiatalkori befelé növő szemölcs, ami pl. zuhanyzásnál terjed. Amiről írsz, az nagyon hasonlít erre.
Nekem volt egy ilyen nevű bőrdögöm 17 évesen. A koliban terjedt el, egypár lánynak volt, de nekem eldurvult, mert nem mertem elmenni időben orvoshoz. Ha időben elmégy, kiégetik, és alig fáj, ha sokat vársz vele, akkor kivágják; ronda szálai vannak és terjed. Nekem három volt, aztán hirtelen lett ezer. Na akkor mentem el. Először égették, az már nem hazsnált, aztán vágták. A három nagyot kiszedték (egy "anya" volt meg két "fi") aztán a többiek azonnal elhaltak és eltüntek.
Nem biztos, hogy ez van neked is, de szerintem jobb, ha mielőbb lát egy bőrdoki. Ha mégis az van, ami nekem volt, ne szenvedj annyit, mint én.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!