Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudnék így leszokni az...

Hogy tudnék így leszokni az alkoholról?

Figyelt kérdés
Jön a hétvége, és én olyankor este csak arra tudok gondolni, hogy az egész heti hülyeséget levezethessen azzal hogy társaságba megyek, és jól leisszuk magunkat a sárga földig. Kb minden héten ez megy, és nem tudom hogy hogy álljam meg, hogy leszokjak erről.
2019. szept. 22. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Próbálj meg egyre kevesebbet inni alkoholt! Haverom is ilyen volt, neki bevált (igaz, kapott közben egy jó kis hepatitiszt is).
2019. szept. 22. 20:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Én az ilyen mértékletes leszokásban nem vagyon hiszek.

Ha jön a hétvége akkor úgy is menni fog a vedelés. Ha csak nem találok ki valami mást amivel hétvégére le tudom foglalni magam, de az nem tudom hogy mi lenne.

2019. szept. 22. 21:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne járj többet ebbe a társaságba. Legalább addig ne, amíg nem vagy elég erős ahhoz, hogy nemet mondj a piára.

Csak vannak olyan barátaid is, akik nem alkoholisták?!

2019. szept. 22. 21:02
 4/9 A kérdező kommentje:

@21:02

Nem igazán. :D

Persze nyilván az lenne a legkézenfekvőbb hogy nem megyek ilyen társaságba.

Csak az a baj hogy olyankor mindig hatalmába kerít az érzés, hogy egész héten csak vagy a munkahelyen voltam, vagy itthon gubbasztottam, most már mindenféleképp csinálnom kell valamit ma este, ha már hétvége, különben megőrülök itt a négy fal között, és hát a program rendszerint a fent említettek...

2019. szept. 22. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy a magánéletedben vájkálok, de nő kéne neked.
2019. szept. 22. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
A nő adott esetben a sokszorosába kerül, mint az alkohol...
2019. szept. 22. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, de nem írta, hogy azért akarna lejönni a piáról, mert anyagilag nem bírja! :)

De most komolyan, egy nő lefoglalná az idejét, és adhatna neki új célokat, bevihetné más társaságba stb. Meg úgy mindjárt több értelmét látná az életének is, ha lenne mellette egy társ.

2019. szept. 22. 21:17
 8/9 A kérdező kommentje:

"Igen, de nem írta, hogy azért akarna lejönni a piáról, mert anyagilag nem bírja! :)"

Ami azt illeti ez is benne van a pakliba. Az ital meg a cigi rengeteget elvisz havi szinten.

2019. szept. 22. 21:19
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Na igen, HA talál olyan nőt, aki hasznára válhatna. Ez kb. mission impossible.

Elég megnézni a "Felnőtt párkapcsolatok" témakört, mennyi férfigyűlölő legalja hisztipanda gyűlt ott össze, és lúzer incelezi a férfiakat puszta szórakozásból. Ezektől tömény rosszindulaton kívül mást ne várjon az ember.

2019. szept. 22. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!