Mennyi kalória van egy Káposztaleves kapszulában és mennyi egy Be Slimmer-ben?
Okoska vagy. Nem a kapszulában van annyi:
"A káposztára és más rokon zöldségfélékre jellemző az alacsony kalóriatartalom – 10 dkg-ban mindössze 20-25 kcal található..." Nem a kapszulában van annyi. Vagy gondolod, hogy 10 deka egy? Akkor próbáld lenyelni. A kérdésem kiírása előtt keresgéltem, ezt is megtaláltam, képzeld, 10-15 másodperc alatt. Nagyon le vagy maradva te is és a készüléked is. Miért idegesíted fel te és a haverjaid a normális felhasználókat? Keress más szórakozást!!!
Moderátor kollégáknak üzenem, hogy ez a hozzászólásom egyáltalán nem sértés, nem is annak szántam. Ennek tudatában töröljék, ha bejelenti az, akinek nem tetszik, ha valaki unja a trollkodást, s hogy nem megfelelően használják ezt a hasznos oldalt, amiből nincs még egy. Köszöntem.
"10-15 másodperc alatt."
Ebbe beletartozik, míg megtudtam, nincs benne a válasz. Csak hogy félreértés ne essék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!