Miért vagyok állandóan rosszul? 15L
Helló!
1-2 hónapja van ez.
Folyton fáradt vagyok, akármennyit alszom, egész nap kimerült vagyok. Ha felkelek az ágyról, rögtön szédülni kezdek, néha még össze is esek, vagy meg kell kapaszkodnom valamiben. De nem ájulok el.
Lehet, hogy a nagy meleg miatt van? Egyébként nem szokott annyira nagyon melegem lenni, úgy látom, mások jobban szenvednek miatta, szóval ezt az ötletet el is vetném, de ki tudja...
És rossz a közérzetem is, de állandóan! Sehol sem érzem, hogy jó helyen vagyok, néha csak bóklászok a házban, vagy az udvaron. Kimozdulni nem nagyon szoktam, csak néha a boltba, barátaim pedig nincsenek.
Egyébként nem szoktam rosszul érezni magam, mindig vidám vagyok, még így, tök egyedül is. Most meg egyfolytában letört vagyok. Már írni se tudok, mármint a regényemet, novellát, ilyesmit, elszállt az ihletem is.
Már kikészít ez állandó rosszullét, testileg-lelkileg. Nem értem, miért történnek ezek, mert amúgy már túlestem azon a serdülőkori "folyton sírhatnékom van, stb." időszakon is több éve.
A menstruációm is késik, habár amúgy is rendszertelen, mert még csak alig több, mint egy éve van meg, de már... kb. 3-4 hónapja volt utoljára.
Ráadásul a családom el se hiszi,hogy rosszul vagyok, azt hiszik, hogy tettetem. :S
Tudtok segíteni?
15L

Szűz vagyok. :)
Tuti, hogy ilyen kivizsgálás nem lesz, és még orvos sem fog látni, vagy ha igen, kb. fél év múlva. Ilyenek a szüleim, nem érdekli őket. :\

Vérnyomás-és vércukormérés, valamint vérkép nem ártana.
Emellett igyál minél több vizet, ebben a melegben én is folyamatosan rosszul érzem magam, bár nekem szorongásos betegségem is van, az ilyenkor felerősödik.

Akkor esetleg nem tudsz egyedül elmenni a körzeti gyerekorvoshoz? Ő ad beutalót vérvételre. Kéne mindenképp, mert ha vérszegény vagy, akkor az kihat sok dologra. Utána kéne járni.
Ez szörnyű, hogy egyes szülők mennyire nem törődnek a gyerekeikkel. Sajnálom!
második voltam

Egy kérdés:eszel rendesen?:)
Mert ha nem eszel,akkor még jó,hogy ilyen tüneteket produkálsz.Ha eszel,akkor a vérnyomásoddal is lehet baj,vérszegénység stb.
Először is köszönöm a sok választ.
Másodszor: megnéztem a vérszegénység tüneteit, és elég sok tünet stimmel. A fáradtság, gyengeség, letargia, koncentrálóképesség hiánya, szédülés, gyakori megfázás. Általában 3 havonta megfázom, de 1-2 nap alatt mindig kigyógyulok belőle.
Harmadszor: a vashiány tünetei is stimmelnek. A fehér foltok a körmökön, sápadtság, fáradtság, hajhullás, stb.
Szóval akkor lehet, hogy vashiányos vérszegénységben szenvedek? Vagy ez nem így megy..?
Szerintem rendesen táplálkozok, bár napi egy-két pohárral több vizet ihatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!