Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit szóltok Mádai Vivien...

Mit szóltok Mádai Vivien betegségéhez, és ahhoz, hogy ilyen őszintén beszél róla?

Figyelt kérdés

2019. aug. 4. 14:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

"aki ilyet nyilatkozik róla"

Na most ez félreérthető, már úgy gondolom, hogy magáró a betegségről gondoltad ezt a nyilatkozatot, de mivel a kérdés MV-re vonatkozott, arra asszociáltam, hogy "Aki így nyilatkozik MV-ről..."

Szóval nagyon nem volt egyértelmű, és te a nőt kérdezted, én meg arra válaszoltam.

Emiatt aztán igazán értelmes dolog volt lepontozni, gratulálok.

2019. aug. 4. 21:14
 12/18 A kérdező kommentje:

Azért pontoztalak le,mert személyeskedtél, kozben nem ez volt a kérdés. Es szamomra sértő volt amit írtál (itt a stílusra gondolok)

"Te azért mentél el vizsgálatra, mert MV ezt mondta?

Csak ezért?

Nem azért, mert az orvosod küldött, vagy mert magadtól volt annyi eszed, hogy kivizsgáltasd?"

Egyébként, ettől függetlenül járok 3 havonta bőrgyógyászhoz, mivel volt már melanomám, de én kesobb tudtam meg a Mádai Vivien sztorit. Tulajdonképpen most értesültem erről, külföldön élek es kicsit le vagyok maradva. Ennyi az egész. Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy ki mit gondol erről.

2019. aug. 4. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

ez nem személyeskedés, nagyon rosszul értelmezed.

a kérdés, és a válasz is kifejezetten MV-ről szólt.

ha ennyire érzékeny vagy, és semmit nem tuzdsz elfogadni, ne használd a gyakorit, mert ez az oldal azért van, hogy az emberek elmondják a véleményüket.

legfőképp arról, amit a kérdezők kérdeznek.

én ezt tettem, te meg besértődtél rajta, hát ezzel nem tudok mit kezdeni, véleményem szerint hiszti.

2019. aug. 5. 19:59
 14/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
73%
Sokan nem is tudják ki ő, de attól még persze megrázó. Nem Vivien a lényeg a sztoriban, hanem az, hogy teljesen mindegy ki vagy, mit csinálsz,a betegség nem válogat. Hiába véded magad a fénytől, mindig nem tudod, burokban meg nem élhetsz. Amúgy lehet régi betegség kezelésének az eredménye is.
2019. aug. 6. 07:44
 15/18 A kérdező kommentje:
#14, ezt hogy érted, régi betegség kezelésének az eredménye?
2019. aug. 6. 11:15
 16/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
81%
Pl. én voltam leukémiás, kaptam sugarat meg kemót, ezeknek a mellékhatása 20-30 év múlva jelentkezik,most meg szenvedek a basaliomáktól, és egyéb bőrbetegségektől is, akár melanóma is megjelenhet rajtam akármikor. Vagy akinek már volt melanómája, de kapott utókezelést, nagy az esélye, hogy mindig lesz rajta valami, ettől sosem szabadulsz meg.
2019. aug. 6. 12:32
 17/18 A kérdező kommentje:

Ezt nem tudtam! Köszönöm.

Nekem volt melanomam, de nagyon korán elcsípték, ketszer műtöttek és ennyi. Mint a kérdésemben szereplő hölgyet. Azt mondtak innentol folyamatos kontroll, de barmi más kezelésről nem esett szó.

2019. aug. 6. 13:48
 18/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%
Kontroll kell és ennyi, ha időben leszedik,viszont ha egyszer volt, akkor akármikor akármelyik fajtája megjelenhet.
2019. aug. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!