Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vivien Vance bikinifelső...

Vivien Vance bikinifelső méretek mennyire méretarányosak?

Figyelt kérdés

75/D melltartót hordok. Illetve bikiniből más márkákból (pl. Paloma) az XLes méret volt a jó. Vajon a Vivien Vance bikinifelsől is jó lehet az XLes? Sajnos interneten tudnám csak megrendelni és kíváncsi vagyok kinek van tapasztalata ennek a márkának a méretezéséről.

Előre is köszönöm.

2019. júl. 3. 10:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Én 80D-s vagyok. Nekem XL-es felső kell Vivien Vance-ből. Legutóbb egy L-est rendeltem, mert nem volt nagyobb abból a fazonból, mondom kipróbálom, hátha jó, de sajnos pici, a mellbimbóm majdnem kilátszik belőle, így sajnos nem igen tudom használni, vagy ha igen, akkor csak ülök, nehogy elmozduljon 😂 szerintem neked is kell az XL tuti. Amúgy az L-es felsőbe 80/B méret van írva.
2019. júl. 3. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!